big brother

«Κρήτη, αυτή είναι η λεβεντιά σου;» | Το άρθρο που ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων

Shares

Διαχρονικά αισθάνομαι απέραντη αηδία όταν ακούω τούς γλοιώδεις δουλικούς δημοσιογραφίσκους να επιδίδονται σε θλιβερά στερεοτυπικό λιβάνισμα περιοχών τής Ελληνικής Επικράτειας.

Σε αυτό το αποκρουστικό καθεστωτικό σύστημα τοπικιστικής αγιοποίησης, αναμφίβολα η Κρήτη κατέχει τα πρωτεία· μιλάμε για το νησί όπου ο Τοπικισμός έχει προσλάβει διαστάσεις «Ομερτά» και η «Κουμπαριά» -αντί να αποτελεί μυσταγωγική πνευματική συγγένεια- έχει καταντήσει… επάγγελμα.

Γράφει ο Γιώργος Μιχάλακας για το zougla.gr

Έτσι, οι γλοιώδεις δουλικοί  δημοσιογραφίσκοι που αμείβονται πλουσιοπάροχα για να εκκρίνουν και να διασπείρουν τον πλούσιο σε τοξικότητα σίελό τους, δεν χάνουν την ευκαιρία να διατυμπανίζουν τσιτάτα όπως «Η λεβεντογέννα Κρήτη», «Οι Κρητικοί είναι καλοί και φιλόξενοι άνθρωποι», και πάει λέγοντας.

Ένας τόπος που εξαργυρώνει με ιδιότυπες ασυλίες -όπως η Οπλοκατοχή- την ανυπότακτη στάση που εκράτησε στην περίοδο τής Κατοχής, μία περιοχή, όμως, που συχνά μπερδεύει την Περηφάνια με τον Μεσαιωνισμό. Ε, λοιπόν, μετά (και) από το αποτρόπαιο περιστατικό που συνέβη εχθές στο «Big Brother», έφτασε η «Ώρα τής Αλήθειας», έφτασε η ώρα να βάλουμε την παραχαϊδεμένη Κρήτη στην αληθινή της θέση.

Η Λεβεντιά, η Καλοσύνη, η Φιλοξενία, ΔΕΝ αποτελούν μονοπώλια τής Κρήτης (είτε οποιασδήποτε άλλης περιοχής τής χώρας). Καλοί άνθρωποι υπάρχουν παντού στη χώρα και εν γένει στον κόσμο, κακοί άνθρωποι υπάρχουν παντού στη χώρα και εν γένει στον κόσμο.

Ως εκ τούτων, καλοί και κακοί άνθρωποι υπάρχουν ΚΑΙ στην Κρήτη.  Ναι, αναμφίβολα ο όρος «λεβεντογέννα» απεδόθη στην Κρήτη και έχει ταυτιστεί μαζί της, λόγω τής Παράδοσης· μία Παράδοση που κοσμείται από μεγαλειώδη πρόσωπα όπως ο Καζαντζάκης, ο Ξυλούρης και άλλοι εξόχως σημαντικοί Έλληνες.

Όμως, δεν γίνεται να εθελοτυφλούμε και να αντιμετωπίζουμε το συγκεκριμένο νησί με στείρες εξυμνητικές επωδούς που μόνο κακό τού κάνουν.  Η Κρήτη ΔΕΝ είναι μόνο Καζαντζάκης και Ξυλούρης, ούτε δικαιούται να χρησιμοποιεί αυτά τα εμβληματικά τέκνα της ως «χαλιά» που από κάτω θα κρύβει το κάθε σκουπίδι της.

Διαβάστε επίσης:

«Μεγάλε Αδερφέ, ως πότε η Κρήτη θα πονεί από τα κοπέλια της;»

Υπάρχει, λοιπόν, κι η «άλλη Κρήτη»…

Η Κρήτη που εκφράζοντας στρεβλά την ανυποταξία της είναι στην κορυφή των θανάτων από τροχαία δυστυχήματα.  Η Κρήτη που εκπροσωπείται από τα θλιβερά και απεχθή κουτσαβάκια, τα οποία -εξωτερικεύοντας την αισχρή παιδεία που είχαν λάβει από τις οικογένειές τους- ενεπλάκησαν στην τύποις αυτοκτονία και επί τής ουσίας δολοφονία τού ευαίσθητου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η Κρήτη που εκπροσωπείται από εκείνο το σίχαμα, το οποίο αισθάνθηκε ότι ήθελε επειγόντως να εξαγάγει το σάπιο σπέρμα του και εσκότωσε με τον πιο φριχτό τρόπο -τον Ιούλιο τού 2019- την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο που είχε τη δυστυχία να βρεθεί μπροστά του (διαβάστε ποια είναι η «άλλη Κρήτη» στο απόσπασμα τού ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύσει εκείνες τις ημέρες η «Ζούγκλα»:

«Τα τελευταία λεπτά που έζησε η βιολόγος στα χέρια του ήταν βασανιστικά. Την εχτύπησε με το αυτοκίνητό του και την ετραυμάτισε.
Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στον δρόμο. 
Στη συνέχεια -όπως απέδειξε η ιατροδικαστική εξέταση-  ο 27χρονος επέρασε τουλάχιστον δύο φορές από πάνω της με το αυτοκίνητό του. Το θύμα ήταν εν ζωή όταν ο φονιάς εσήκωσε το σώμα τής γυναίκας και το έβαλε στο πορτ-μπαγκάζ. Η βιολόγος χτυπούσε τη λαμαρίνα για να τής ανοίξει. Στη συνέχεια τής κατέφερε μαχαιριές για να την ακινητοποιήσει και πρέπει τότε να τής έκοψε το αφτί. Επεχείρησε να τη βιάσει και στο τέλος την εστραγγάλισε.»).

Η Κρήτη που είναι ξακουστή για τις σοκαριστικές κακοποιήσεις ζώων, τα οποία κάποιοι ντόπιοι υπάνθρωποι φτάνουν έως και να κρεμούν στα δέντρα (προφανώς για να διατρανώνουν τη «λεβεντιά» τους).

Η Κρήτη -για να φτάσουμε και στο χθεσινό συμβάν- που εκπροσωπείται από έναν χυδαίο ρατσιστή,  ο οποίος δηλώνει αρχικώς την αποστροφή του στους gays, μετά κομπάζει λέγοντας ότι «Τις χοντρές γυναίκες δεν τις θεωρώ γυναίκες.» και κορυφώνει την ανανδρία του με την αηδιαστική και ποινικά κολάσιμη φράση «…Τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το “πακέτο”, αλλιώς έχει βιασμό…».

Και ερωτώ..: Κρήτη, αυτή είναι η λεβεντιά σου; Κρήτη, αυτοί είναι οι λεβέντες σου; Κρήτη, για πόσο ακόμη θα καλύπτεις την ανυπόφορη οσμή τού απόπατού σου, πίσω από το υπέροχο άρωμα που μάς έχουν αφήσει ως κληρονομιά οι «Καζαντζάκηδες» και οι «Ξυλούρηδες»; Κρήτη, για πόσο ακόμη θα μετατρέπεις τη φυσιολογική και καθ’ όλα σεβαστή «Αγάπη για τον Τόπο» σε συντεχνιακή σιωπή και -συνεπαγωγικώς- συνενοχή; Κρήτη, οφείλεις επιτέλους να αφήσεις οριστικά και αμετάκλητα πίσω σου, όλα αυτά τα άνανδρα γεννήματά σου   που σε μετατρέπουν από «Λεβεντογέννα» σε «Εμετογέννα» (εδώ κολλάει το εικονίδιο «Εμετός» που τόσο άστοχα εχρησιμοποιήθη προσφάτως στο «Big Brother»).

Κρήτη, αυτό το θλιβερό, ομοφοβικό, ρατσιστικό και βίαιο κουτσαβάκι, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, είναι δικό σου γέννημα, δικό σου θρέμμα, δικό σου κατασκεύασμα. Κρήτη, σήμερα αυτός ο ψευτόμαγκας εξεδιώχθη από το «Big Brother» και παρεδόθη ξανά στη μικροαστική και κλειστοφοβική κοινωνία σου.

Κρήτη, σήμερα δεν έφτασε μόνο η «Ώρα τής Αλήθειας», αλλά και η «Ώρα τής Αυτοκριτικής». Κρήτη, τελείωνε με τούς ακκισμούς σου, διότι πλέον -όχι μόνο εκούρασες, αλλά…- κατήντησες «Κοινωνικό Πρόβλημα».

Και τέλος..: Κρήτη, αν προσβάλλεσαι με αυτά που σού γράφω σήμερα, αν δεν αισχύνεσαι και δεν χαμηλώνεις τα μάτια, αν με θεωρείς εχθρό σου επειδή τολμώ να κάνω αυτό που δεν τολμούν οι γλοιώδεις δουλικοί δημοσιογραφίσκοι, ε, τότε, όλο και λιγότερο θα γεννάς λεβέντες, και όλο και περισσότερο θα γεννάς σιχάματα.

Κρήτη, πρέπει πλέον να αποφασίσεις τι είσαι και πρέπει να επιλέξεις αν σε εκπροσωπούν ο Καζαντζάκης κι ο Ξυλούρης ή οι αποκρουστικές καρικατούρες ανδρισμού που εμμένεις να παράγεις σε τεράστιες ποσότητες.

Υστερόγραφο:

Η οργή και ο βρασμός ψυχής για όσα είπε ο κρητικής καταγωγής χυδαίος ψευτόμαγκας, κορυφώνονται όταν συνειδητοποιούμε πως επί δύο χρόνια η Ελληνική Κοινωνία συζητά με αποτροπιασμό για τον βιασμό και τη δολοφονία τής Ελένης Τοπαλούδη από -αντίστοιχης  μισογυνικής κοσμοθεωρίας- άρρενες υπάνθρωπους.

Με βαθιά συγκίνηση, θα κλείσω αναπαράγοντας τα λόγια τής χαροκαμένης μάνας, που -εν μέσω τού αφόρητου πένθους της και τού οδυρμού της για την απώλεια τής αδικοχαμένης κόρης της- εξεστόμισε λέξεις που δεν περιμένεις ν’ ακούσεις από μία συντηρητική και θρησκευάμενη γυναίκα.

Κυριολεκτικώς με δάκρυα στα μάτια και εν πλήρη βρασμώ ψυχής, κλείνω -ως ένα «Μνήμης Ένεκεν» στη βιασθείσα και δολοφονηθείσα Ελένη και ως «καμπανάκι κινδύνου» για κάθε μελλοντική «Τοπαλούδη»- με τα λόγια τής χαροκαμένης μητέρας της: «Να είστε άντρες με μπέσα. Μη γίνετε βιαστές και πουτάνας γιοι.».

Κρήτη, τ’ ακούς;

Γιώργος Μιχάλακας

Αλήτης -αλλά όχι ρουφιάνος- Δημοσιογράφος

Shares

 

14 comments

 1. Και τι σας φταει μωρε η Κρήτη αν γινόταν αυτό στη Αθήνα σε άλλο νησί θα το λέγατε? Όχιιι βέβαια παντα κάτι έχετε να πειτε για την Κρήτη.. Για τα τροχαία για αυτά τα κτηνοι που μας ρεζιλευουν στην τηλεόραση γι’αυτά μας κρίνετε? Έχετε έρθει εδώ ποτε να δείτε τι συμβαίνει? Όσο για τα τροχαία ελάτε εδώ να δείτε τι παει να πει τιμή και σεβος προς την οικογένεια τα παιδια δουλευουν από μικρά για να στηρίζουν τους δικους τους οι λεβεντες της Κρήτης ανηπομονουν να πανε στο στρατό να υπηρετήσουν την πατριδα τους.. Και ναι πρωτη στην αδιαβασια η Κρήτη ξέρετε γιατί? Γιατί εδώ υποστήριζουμε και την 3 τάξη από αυτήν ζουμε δεν λέμε στα παιδια μας γίνετε δικηγόροι να είστε ευτυχισμένα την ευτυχία την έχουμε στα χέρια μας και χωρίς να γίνουμε γιατροί και δικηγόροι… Ελάτε εδώ θα δείτε τι παει να πει Κρήτη και όχι να κρίνετε μέσο ένους πληκτρολόγιου… Παντα η Κρήτη σας παει μπροστά ή Κρήτη είναι πρωτη στην επανάσταση πρωτη σε όλα και δεν τη εκτιμάτε ντρέπομαι για εσάς

 2. Ενας

  Χαιρετα μου τον πλατανο με τα τσιτατα και τα στεροτυπα. Δουλεψα 9 μηνες, και ειδα και την καλη και την κακη Κρητη. Υποκρισια, συγκαλυμενη δουλικοτητα στον δυνατο, αγενεια στον μεγιστο βαθμο, αφιλοξενοι ως το μεδουλι, ψευτοτσαμπουκαδες οταν ειστε 10 μαζι, αξεστοι με τις γυναικες και με ολους, τρισαθλιοι οσον αφορα την συμπεριφορα σας στα ζωα, φωνακλαδες, και χωρις μπεσα, γιαυτο σκοτωνονται μεταξυ τους, χασισωμενοι οι περισσοτεροι νεαροι σας. Θα σας μαρκαλησουνε και οι Πακηδες σιγα σιγα, λογω τεμπελιας και εκμεταλευσης αποκτησατε δεκαδες χιλιαδες, σας πηρανε χαμπαρι τι χαλι εχετε, γιαυτο και τρωτε και ξυλο αμα λαχει. Μαζικα σεμιναρια θελετε ανθρωπινης συμπεριφορας, και εφαρμογη των συμπερασματων των σεμιναριων με το ζορι πανω σας. ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΤΕ ΗΜΙΑΓΡΙΟΙ.

  • Τότε γιατί ήρθες? Να καθόσουν εκεί που ζούσες να ήσουν και περήφανος που ανήκεις στην πουλημενη Ελλάδα.. Η Κρήτη είναι ένας λαός που αν δεν τον ζήσεις στο πετσί σου δεν θα το καταλάβεις.. Και μην παρεξηγείς αν σου πούλησαν χαλασμένο χόρτο.. Κοίτα τα χάλια του υπολοίπου λαού και άνοιξε κανένα βιβλίο να μάθεις πριν μιλήσεις.. Όλοι εσείς την πούλησατε την Ελλάδα… Πρώτα πρωτα όμως πούλησατε τους εαυτούς σας στον βωμό του χρήματος. Τώρα μπορείς να κρίνεις και εμένα που είμαι χανιωτισσα.. Κρινε με σύμφωνα με το σκουπίδι που είδες σε μια πουλημενη εκπομπή.. Κρινε με σύμφωνα με όσα είδες.. Αλλά μην ξεχνάς ότι είμαστε πολύ μικροί για να κρίνουμε όταν ζούμε στην άγνοια…

 3. Η ουσία είναι ότι όλα αυτά που ανέφερε ο δημοσιογράφος ισχύουν για όλη τη χώρα ..Κάποιοι όμως στοχοποιούν το νησί για άλλους σκοτεινους λόγους. Δεν ήταν τυχαία επιλογή από το κανάλι.Βαρεμενους έχει παντού…Υπάρχουν πόλοι τρόποι για να υποβαθμίσεις μια περιοχή ,ένα προϊόν η οτιδήποτε άλλο.Η όλη παγίδα ξεκίνησε από το βρωμοκαναλο.

 4. manos

  Βρε καραγκιόζη αρθογράφε που μιλάς για στερεοτυπικες απόψεις δημοσιογράφων για την Κρήτη, εσύ ρε βλαμμένε με αυτό το άρθρο τι κάνεις? δεν αναπαράγεις στερεοτυπικες απόψεις για την Κρήτη? Εμείς οι Κρητικοί έχουμε βαρεθεί να μας παρουσιάζεται σαν βιαστές, εγκληματίες, εμπόρους ναρκωτικών κ βάρβαρος με λίγα λόγια κάθε φορά που γίνεται κάτι στη Κρήτη είστε έτοιμοι να μας κατασπαρεξετε λες κ δεν συμβαίνουν αυτά στην υπόλοιπη Ελλάδα έλεος πια με όλους σας! Η Κρήτη ονομάζεται λεβεντογεννα λόγω των ατελείωτων αγώνων που έκανε για ανεξαρτησία κ Ελευθερία κ όχι για τα ψευτονταηλικια κ τους άρρωστους που κατά καιρούς κάνουν παράνομες πράξεις!! Ναι η Κρήτη είναι σαν τα άλλα μέρη, έχει κ καλούς κ κακούς ανθρώπους, μορφωμένους κ αμόρφωτους, φιλόξενους κ αφιλόξενους! Αν δεν σας άρεσε η Κρήτη κ οι Κρητικοί μην ξαναερθετε κ αφήστε μας ήσυχους ούτε λεβέντες θέλουμε να μας λέτε ούτε εγκληματίες άντε κομπλεξικοί όλοι!

 5. Καπετανακης

  Σε 9 μηνες ο αλλος ξέρει τα παντα για την Κρήτη!!!!!χαχαχαχαχ!!!!(βασικά όχι τα πάντα οτι τον ενδιέφερε μάλλον) !!!!να κάθετε να τα παιρνει να μην του λέει κανένας τίποτα να μην υπάρχουν φασαρίες Γενικά και να ψαχνει για κανενα τσιγαράκι που δεν του άρεσε μάλλον και μπήκε εδω να κρίνει όλη Την ΚΡΉΤΗ!!!!

 6. Επειδή ένας μαλακάς βγήκε σε αυτό το σκουπίδι που παρουσιάζεται ως εκπομπή κρίνουμε έναν ολόκληρο λαό.? . Επειδή βίαια πράγματα έγιναν σε ένα μέρος κρίνουμε τον τόπο? Ξεχάσατε μάλλον πολλά γεγονότα.. Ξεχάσατε τα αποτρόπαια πράγματα που γίνονται ανα τον κόσμο.. Φυσικά όμως και θα κρίνεται τα σκουπίδια που σας ταΐζουν οι δημοσιογράφοι… Πόσο γελοίοι είναι τελικά οι άνθρωποι.. Ξέχναν τα προβλήματα που απειλούν την ζωή τους παρακολουθώντας ένα σκουπίδι της τηλεόρασης… Πραγματικά είμαστε τόσο γέλιοι… Εμπρός λοιπόν αρχίστε να κρίνετε αλλά θυμηθείτε ένα πράγμα.. Η κρητη ποτέ δεν ήθελε να ανήκει σε αυτό που αποκαλείται γαλαζοαιματη πατρίδα.. Οπότε κοιτάξτε τα χάλια της χώρας «μας» και όχι σκουπίδια που σας παρουσιάζουν…

 7. Η μικρή αννι την έσφαξε ο πατέρας της και την έβρασε.. 5 βρέφη σε σκουπίδια και σε κενά πολυκατοικίας.. Εκφοβισμός.. Χουλιγκανισμος.. Σε κάθε αγώνα ποδοσφαιρικων ομαδων μαχαιρονωνται.. Απαγωγές παιδιών.. Στυγνοι δολοφονοι κάνουν φόνο.. Ή θέλετε να σας θυμησω γεγονότα ακόμη πιο φρικαλεα? Η 18χρονη ζωή γαρμανη που τεμαχιστικε από τον συζηγο της? Ο κατά συρροή δολοφόνος των ιεροδουλων? Ή το εξάχρονο αγόρι που βρέθηκε βιασμενο και στραγγαλισμενο? Και από όλα αυτά τίποτα δεν έγινε στην Κρήτη.. Μήπως εσείς είστε πιο φρικαλεοι?

 8. Τι κάσα είναι αυτή με την Κρήτη;
  Εσύ αλήτη αλλά όχι πουλημένε δημοσιογράφε και εσύ 9 μήνες εργαζόμενε;
  Μάλλον έχετε πολύ προσωπικούς λόγους για να εκφράζεστε κατά αυτόν τον τρόπο – τέλος πάντων κρατήστε την άποψή σας για πάρτυ σας – το δικαιούστε ως Ευρωπαίοι και Ελεύθεροι Δημοκρατικοί Πολίτες.
  Δεν δικαιούστε ομως να γενικευετε την μειονότητα, γιατί τετοιου ειδους συμπεριφορές μπορεί να συναντήσουμε παντού στον κόσμο και σε όλα τα έθνη!
  Αυτό το άρθρο θίγει χιλιάδες πολίτες και προσωπικά με εξοργίζει Κε Μιχάλακα…μετριαστε τα λογια σας ή αποσύρτε το άρθρο ( αφού δεν είστε πουλημενος)!!!
  Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε τις ακρότητες και τις (ρατσιστικές;) σας απόψεις…Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να σας χαρακτηρισω

 9. Σήφης

  Με μεγάλη κατάπληξη καί υπομονή θα έλεγα διάβασα το ομολογουμένως κομπλεξικό καί προκατελημένο άρθρο σας.Κάθε τόπος έχει τούς καλούς καί τούς καλούς ανθρώπους τούς τίμιους καί τούς άτιμους,τούς αξιοπρεπείς καί τούς ελεεινούς,τούς λεβέντες καί τούς γελοίους.Δεν είναι σωστό όμως νομίζω να κατηγορείται έναν ολόκληρο λαό με ιστορία 128 επαναστάσεων,με δεκάδες ανθρώπους των γραμμάτων καί των τεχνών,γιά 5-6 πού ντροπιάζουν αλήθεια με την συμπεριφορά τους.Θα πίστευα την καλοπροαίρετη δήθεν τοποθέτηση σας αν γράφατε καί κάποιο άρθρο γιά τούς αγώνες καί τίς θυσίες του Κρητικού λαού.Καί αν πραγματικά θέλετε να μάθετε ποιοί είναι υπεύθυνοι γιά τούς ελάχιστους πραγματικά πού ντροπιάζουν το νησί μας ανατρέξτε στούς πολιτικούς των προηγούμενων δεκαετιών πού γαλούχησαν αυτές τις γενιές με αντάλλαγμα τον ψήφο τους.Σας χαιρετώ με μιά μαντινάδα….Κρήτη δεν σε νρτοπιάζουνε μιά δεκαριά νομάτοι,γιατί ‘ναι η ιστορία σου με αίματα γεμάτη…..

 10. Μάνθος

  Κάποιες φορές η αλήθεια πονάει Κάποιες φορές απλά τήν προσπερνάμε τώρα όμως τράβηξε πολύ η ζήλια βγαίνει ο καθένας και λέει ότι γουστάρει ότι τού καυλώσει το μακρύ και το κοντό του γιατί έχουμε δημοκρατία και ναι έχουμε αλλά δεν βάζεις ποτέ στην συζήτηση ούτε γράφεις για αυτά τα ονόματα που για να τά ξεστομίσεις πρέπει να τά έχεις μεγάλα και όχι μόνο τής Κρήτης αλλά όλου του κόσμου μόνο και μόνο για να πεις για τήν ΚΡΉΤΗ Επειδή ένας γελοίος ένας Μαλάκας ένα σκουπίδι σε ένα τηλεπαιχνίδι είπε αυτά που είπε ο ξεφτίλας για να βρεθείς εσύ που δεν ξέρω ούτε ποίος είσαι ούτε από πού είσαι και δεν με νοιάζει για να γράφεις η και να μιλάς για τήν ΚΡΉΤΗ που όπως είπα πρέπει να τά έχεις μεγάλα και αφού σάς αρέσει με τήν πρώτη ευκαιρία να λέτε γειά τήν ΚΡΉΤΗ και για ποσοστά και αριθμούς για να το παίζετε ανώτερη ας πούμε και για εσάς και πόσο περήφανη πρέπει να είστε για τούς βιαστές τους Παιδεραστές τούς Βαρώνους Κοκαΐνης και για τον Μέγα ΚΏΣΤΑ ΠΆΣΣΑΡΗ και όχι μόνο
  Κύριε σάς αρέσει η σύγκριση δεν νομίζω να σάς αρέσει και το μάθημα πού πρέπει να μάθετε σήμερα είναι ότι ο καθένας μάς στέκεται στον καθρέφτη καμαρώνει για των εαυτό τού κάνει τήν κριτική τού ότι και να είναι δεν πρόκειται να το παραδεχτεί Βαρώνος Παιδεραστής Βιαστής η και Μαλάκας μόνο το δικαστήριο μπορεί να σού πεί τη είσαι και τέλος μαθήματος
  Υστερόγραφο
  Ο καθένας μας κάθετε στον καθρέφτη και κοιτάει η και καμαρώνει μόνο τήν δικιά του ΚΑΜΠΟΎΡΑ ΜΕ ΑΓΆΠΗ ΑΠΌ ΤΉΝ ΚΡΉΤΗ
  Μάνθος Δεσποτάκης
  Αγράμματος Οικοδόμος

 11. Στέλλα Αντωνογιαννάκη

  Ο ενστερνισμός της πορνοφοβίας πάντως δεν απουσιάζει από το κείμενο: ας μου εξηγήσει κάποια πώς μπορεί κάποιος να αποφύγει να είναι «πουτάνας γιος» και ποιό είναι το πρόβλημα σε τελική αν είναι πουτάνας γιος.
  Προφανώς συμφωνώ με το άρθρο κατά τα άλλα (και έχοντας καταγωγή από Κρήτη η ίδια).

 12. Μπίλιας

  Το ότι δεν γουστάρει τους gay καλά κάνει και το λέει εσένα τι σε πειράζει κ το τονίζεις;και το είπε κιόλας για να μην κάνει όνειρα το παλικάρι της φακής και να έχει ήσυχο τ κεφάλι του…όσο για τ άλλο που είπε έκανε μαλάκια..

 13. Μάνθος

  Κύριε Ένας αυτό το όνομά διάλεξες να βάλεις ξέρεις πόσα ένας υπάρχουν Ένας Μαλάκας Ένας Γρόθος Ένας Παπάρας Ένας Άχρηστος τόσα γειά τώρα. Ήρθες εδώ λές και έκατσες 9 μήνες και δούλεψες και μάς έμαθες τόσο καλά που έβγαλες την απόφαση ότι τι ότι είμαστε φλώροι να σού πω εγώ γιατί έφυγες γιατί είσαι Ένας τελειωμένος Ένας Άχρηστος και αν τα έχεις αυτά πού χρειάζεται έλα ξανά στην ΚΡΉΤΗ να με βρείς θα σου δώσω την ευκαιρία που είπες ότι πάμε δέκα άτομα σε έναν θα είμαστε εγώ και εσύ ελπίζω να αξίζεις τον κόπο για των χρόνο που θα σπαταλήσω μαζί σού Κύριε ΈΝΑΣ.
  Εγώ το όνομα μου το έχω γράψει Με λένε Μάνθο.
  Μάνθο Δεσποτάκη Και είμαι από το Ηράκλειο Κρήτης Κύριε ΈΝΑΣ Περιμένω απάντηση ανυπομονώ Καλό βράδυ για τώρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *