Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Άφησαν 15 ώρες το παιδί τους στο μπαλκόνι ως τιμωρία

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα 6χρονο αγόρι από τις Βρυξέλλες, το οποίο αναγκάστηκε να μείνει στο κρύο φορώντας μόνο τις πιτζάμες του, καθώς οι γονείς του το άφησαν τιμωρία για 15 ολόκληρες ώρες στο μπαλκόνι του σπιτιού τους!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Het Laatste Nieuws, το παιδί έμεινε στο μπαλκόνι από τις 05:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, επειδή θέλησε να φάει ό,τι είχε απομείνει από το τραπέζι των Χριστουγέννων. Οι αστυνομικές αρχές βρήκαν το αγόρι αναίσθητο, με υποθερμία και υποσιτισμένο, ενώ στο νοσοκομείο διεκομίσθη και η δίδυμη αδερφή του, η οποία είναι επίσης υποσιτισμένη και φέρει σημάδια κακοποίησης.

Η 31χρονη μητέρα, υπήκοος Γαλλίας και ο 21χρονος πατριός από το Βέλγιο, έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για βασανισμό ανηλίκων. «Ο πατριός ομολόγησε χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα των γεγονότων, ενώ η μητέρα εξακολουθεί να είναι σε άρνηση», επισημαίνει η εισαγγελία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένα από τα δύο παιδιά δεν είναι εγγεγραμμένο στο Βέλγιο, γεγονός που καθιστά δύσκολη για τις αρχές την παρακολούθηση των συνθηκών διαβίωσής τους.

 

Πηγή: infokids

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ