Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βόλος: Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του για τον βιασμό της κόρης του

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 50χρονος που σκότωσε τον 33χρονο φερόμενο ως βιαστή της κόρης του από την Αργαλαστή. Ο άνδρας μέχρι σήμερα παρέμενε σε κατ΄οίκον περιορισμό εξαιτίας της διαφωνίας Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου υιοθέτησαν τελικά την πρόταση της Εισαγγελέως και αποφάσισαν την προφυλάκιση του 50χρονου.

«Ο κουνιάδος βίαζε την κόρη μου με τον γιο μου στο δίπλα δωμάτιο»

Σοκαριστικές λεπτομέρειες περιέγραψε στην απολογία του ο 50χρονος από τον Βόλο που σκότωσε τον κουνιάδο του αφού έμαθε πως κακοποιούσε σεξουαλικά και βίαζε την κόρη του από την τρυφερή ηλικία των 9 ετών.

Ο κατηγορούμενος έμαθε όσα φρικτά συνέβησαν στο παιδί του πριν λίγο καιρό και του τα εκμυστηρεύτηκε η 18χρονη πλέον κόρη. Αρνείται πως είχε σχεδιάσει την δολοφονία του, λέγοντας πως ήθελε να συναντηθεί μαζί του για να ομολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε πως πήρε μαζί του την καραμπίνα στο σημείο που είχαν δώσει ραντεβού, επειδή ο κουνιάδος του είχε βίαιο χαρακτήρα και ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε, όταν επιχείρησε ο τελευταίος να του το αρπάξει.

Σύμφωνα με το gegonota.news μεταξύ άλλων είπε τα εξής σοκαριστικά στις δικαστικές αρχές:

«Η κόρη μου, μου εκμυστηρεύτηκε ότι τις φορές που βιάστηκε από τον κουνιάδο μου ήταν παρών και το αγοράκι μου, που σήμερα είναι 9 ετών και τον οποίο ο κουνιάδος μου άφηνε μόνο του στο άλλο δωμάτιο καθώς έκλεινε την πόρτα του δωματίου, όπου βρισκόταν με την κόρη μου. Ανησυχώ έντονα για την ψυχική του υγεία καθώς τώρα αντιλαμβάνομαι αντίδραση του όταν έβλεπε τον κουνιάδο μου. Μόλις τον έβλεπε έδειχνε αμέσως φοβισμένος αλλά τότε δεν είχα καταλάβει κάτι. Τώρα όμως είναι επιβεβλημένο να δεχθεί ψυχολογική υποστήριξη και να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο.

«Το παιδί μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας»

Ο κατηγορούμενος ανέφερε στις δικαστικές αρχές πως ο βιοπορισμό ο δικός του και της οικογένειας του, πρωτίστως του ανήλικου παιδιού του που είναι ηλικίας 9 ετών και της κόρης του που είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο εξαρτώνται αποκλειστικά από την εργασία του, καθώς δεν έχουν οποιοδήποτε άλλο εισόδημα. «Η κόρη μου που είναι ορφανή από μητέρα , με έχει απόλυτη ανάγκη για να την υποστηρίζω ψυχολογικά και οικονομικά καθώς είναι κατεστραμμένη συναισθηματικά και έχει φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίαςΔεν το ήξερα, μου το είπε η καθηγήτρια της και η ψυχολόγος», είπε ακόμη ο πατέρας.

Όπως έγινε γνωστό από την ιατρική γνωμάτευση της ψυχιάτρου η οποία εξέτασε την 18χρονη, πριν το συμβάν στις 8-1-2024, διαπίστωσε ότι πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρές, μετά από χρόνια σεξουαλική κακοποίησηεπαναλαμβανόμενους βιασμούς και εκβιασμούς, ενώ παρακολουθείται καθημερινά και χρήζει άμεσης νοσηλείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ