Καιρός: Συνεχίζεται το… Καλοκαίρι μες στον Χειμώνα κι αυτή την εβδομάδα!

Shares

Η εβδομάδα που μας έρχεται -ευτυχώς!- φαίνεται πως θα κυλήσει ήρεμα από πλευράς καιρικών φαινομένων. Ο καιρός μας κάνει την χάρη και μας στέλνει ένα… μικρό Καλοκαίρι στη μέση του Χειμώνα! Να περιμένετε υψηλές θερμοκρασίες και πολύ ηλιοφάνεια.

Τώρα σχετικά με τον αέρα, οι αλλαγές στη διεύθυνση του ανέμου και η πρόσκαιρη αύξηση των νεφώσεων κατά διαστήματα δεν δίνουν δυστυχώς ελπίδες για αλλαγή στην τάση ανομβρίας που συνεχίζει να ταλαιπωρεί την Κρήτη.

Για σήμερα Δευτέρα o Καιρός…

Να περιμένουμε γενικά καλός καιρό με μπόλικη ηλιοφάνεια καθ παρά το γεγονός ότι ο άνεμος θα στραφεί από Βόρειες διευθύνσεις με την ένταση του φθάνει στα 3 – 4 Μποφώρ. Η θερμοκρασία τώρα θα κρατηθεί σε αρκετά υψηλά επίπεδα εποχής -με την χαμηλότερη κοντά στους 11°C και την υψηλότερη έως και τους 20°C κατά τόπους.

Την Τρίτη…

θα συνεχίσουν οι καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη την Κρήτη. Μονάχα τις βραδινές ώρες αναμένεται να αυξηθούν οι νεφώσεις με πολύ μικρές πιθανότητες για κάποια ασθενή φαινόμενα, περιορισμένου χαρακτήρα σε τοπικό επίπεδο. Οι άνεμοι θα στραφούν γενικά από Ανατολικές διευθύνσεις με την ένταση του να φθάνει στα 3 – 4 Μποφώρ και η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα.

Την Τετάρτη…

καλός θα είναι ο καιρός για τα δυτικά του νησιού ενώ στα ανατολικά θα επικρατήσουν το πρωί πρόσκαιρα κάποιες αυξημένες νεφώσεις με τις πιθανότητες όμως και πάλι, έστω και για τοπικά ασθενή βροχή, να είναι περιορισμένες. Οι άνεμοι θα στραφούν από ΝΑ διευθύνσεις με την μέση ένταση τους να κυμαίνεται στα 3 – 4 Μποφώρ, ενώ κατά τόπους θα φθάνει έως και τα 5 Μποφώρ. Μικρή αύξηση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί ως προς τις μέγιστες τιμές.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή…

αναμένεται να διατηρηθούν οι καλές καιρικές συνθήκες με λίγες περισσότερο αυξημένες τις νεφώσεις την Παρασκευή. Οι άνεμοι θα στραφούν από Δυτικές διευθύνσεις διατηρώντας εντάσεις στα 3 – 4 Μποφώρ. Η θερμοκρασία διατηρείται επίσης στα ίδια σχεδόν επίπεδα.

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *