Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση minoan

ΕΛΛΑΔΑ

Σκυλίτσα ζει δίπλα στον τάφο του κηδεμόνα της εδώ και 2 μήνες

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis
152 Shares

Το Φιλοζωικό Σωματείο Άρτας φέρνει στη δημοσιότητα την ιστορία αφοσίωσης της σκυλίτσας που βλέπετε στις φωτογραφίες, η οποία από τότε που πέθανε ο κηδεμόνας της, εδώ και 2 μήνες, παραμένει δίπλα στον τάφο του, στο νεκροταφείο Άρτας.

Η πιστή σκυλίτσα που δυσκολεύεται να ξεπεράσει το χαμό του δικού της ανθρώπου, κατά τη διάρκεια της ημέρας κάνει μερικές βόλτες στο νεκροταφείο αλλά επιστρέφει και πάλι πίσω στον τάφο του κηδεμόνα της.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Άρτας αναφέρει για την σκυλίτσα:

«Ώστε αυτό που λένε όντως ισχύει! Ο σκύλος είναι ο πιο πιστός μας φίλος. Η κούκλα των φωτογραφιών ζούσε με το αφεντικό της μέχρι που εκείνος απεβίωσε πριν από περίπου δυο μήνες.

Έκτοτε τον συντροφεύει στο νεκροταφείο όπου και περιμένει! Είναι θηλυκό, περίπου δυο ετών, φιλικό αλλά πολύ στενοχωρημένο.

Την ταΐζει μέλος του σωματείου, όμως δεν αξίζει να ξαναβρεί την στοργή και να κάνει μια νέα αρχή; Τις επόμενες μέρες θα στειρωθεί με το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων του δήμου Αρταίων και ελπίζουμε να βρει την αγάπη που της aξίζει!»

Όποιος θέλει συνειδητά να ανοίξει το σπίτι του σ’ αυτό το υπέροχο πλάσμα να επικοινωνήσει με τη Σελίδα του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας στο facebook μέσω inbox.

Πηγή: Istoriesadespoton.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap