Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Χανιά: Η τραγική ιστορία πίσω από τον θάνατο του 47χρονου στο Κόκκινο Μετόχι

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα τραγικό γεγονός συνέβη το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, όταν ένας άντρας 47 χρονών πέθανε από αναθυμιάσεις μέσα στο σπίτι του, που είχε πάρει φωτιά, στο Κόκκινο Μετόχι Χανίων.

Το γεγονός αποκαλύφθηκε 3 μέρες μετά, αφού ο γείτονας και η οικογένεια του τον αναζήτησαν και ενημέρωσαν αστυνομία και πυροσβεστική.

Υπάρχει όμως μια άλλη τραγική ιστορία πίσω από το θάνατο του 47χρονου.

Υπάρχουν 3 τραγικές φιγούρες σκύλων, που για αυτές κανένας δεν μίλησε, κανένας δεν έγραψε σε δελτίο τύπου, κανένας δεν νοιάστηκε.

Στην δημοσιοποίηση του γεγονότος προχώρησε η Λήδα Σηφοδασκαλάκη μέσα από ανάρτηση στην σελίδα SAVE animals chania 

Αναφέρει αναλυτικά:

«Μέσα στο σπίτι του 47χρονου υπήρχαν 2 σκυλιά, που κάηκαν μαζί του και βρέθηκαν απανθρακωμένα!

Έξω από το σπίτι στον αύλειο χώρο, υπάρχει ακόμα σε στενό κλουβί, μέσα στα περιττώματα της, χωρίς φαγητό και νερό η Ρούμπι, ένα μπουλ μαστιφ που άνηκε στον 47χρονο και δυστυχώς αφέθηκε εκεί μόνη της μετά το θάνατο του 47χρονου, ενώ εμείς ενημερωθήκαμε από τους γείτονες για την ύπαρξη της.

Εδώ και μια βδομάδα η Ρούμπι είναι εγκαταλειμμένη και η μοίρα της είναι άγνωστη, καθώς η οικογένεια του θανόντος κηδεμόνα βρίσκεται Αθήνα και ενώ κατέβηκαν για την κηδεία του 47χρονου, δεν μερίμνησαν για το τι θα γίνει με την Ρούμπι και σε επικοινωνία μας δήλωσαν, ότι δεν έχουν την δυνατότητα να την πάρουν μαζί τους.

Η Ρούμπι είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, πολύ φιλική με ανθρώπους και ζώα και γνωρίζουμε ότι έχει μικροτσίπ στο όνομα του θανόντος κηδεμόνα της.

Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε χώρο να τη φιλοξενήσουμε, αλλά αν κάποιος προσφέρει φιλοξενία, μπορούμε να την προωθούμε για υιοθεσία.

Όποιος θέλει να βοηθήσει την Ρούμπι με φιλοξενία ή πιθανώς να την υιοθετήσει, ας επικοινωνήσει με τα τηλ 6945727300 & 6945900339

Λυπούμαστε που μετά το θάνατο του ανθρώπου της και των φίλων της, η Ρούμπι βρίσκεται στα αζήτητα, και αφέθηκε από όλους σε απαράδεκτες συνθήκες, χωρίς καν οι συγγενείς να μεριμνήσουν έστω για το φαγητό, το νερό και την καθαριότητα της, εις μνήμη του κηδεμόνα της που την αγαπούσε.

Δεν μπορούμε ως εθελοντές να επωμιζόμαστε όλη αυτήν ανευθυνότητα και την σκληρότητα προς τα ζώα.»

Πηγή: zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ