Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βρέθηκε ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα

Δημοσιεύτηκε

στις

αστυνομία
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εντοπίστηκε το Σάββατο και προσάγεται ο 29χρονος που αναζητούσαν οι Αρχές για την υπόθεση ανθρωποκτονίας του 75χρονου πρώην πεθερού του που συνέβη την Πέμπτη σε περιοχή της Άρτας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας κρυβόταν στα βουνά της περιοχής.

Η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον βασικό ύποπτο, αναζητώντας τον στο βουνό, όπου φέρεται να κατέφυγε μετά τη δολοφονία, έχοντας μάλιστα μαζί του το όπλο του εγκλήματος, καθώς αυτό δεν βρέθηκε στο αυτοκίνητό του το οποίο εντοπίστηκε την Πέμπτη.

Το αυτοκίνητό του βρέθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στα όρια των νομών Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας, και έκτοτε η Αστυνομία εκτιμούσε πως είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Συνάντηση με βοσκό μετά το έγκλημα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό, στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας, γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης ο 29χρονος από το Μεσόπυργο Άρτας πήγε στο σπίτι του πεθερού του και αφού διαπληκτίστηκαν φέρεται να τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Όπως αποκαλύπτεται, είχε στραφεί και σε βάρος της πρώην συζύγου του.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα epiruspost.gr η γυναίκα στάθηκε τυχερή και δεν τραυματίστηκε. Ο 29χρονος είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο με την 36χρονη η οποία είχε επιστρέψει στο πατρικό της και είχαν συμφωνήσει τους όρους και τους χρόνους κατά τους οποίους θα έβλεπε το παιδί τους, ηλικίας δύο ετών περίπου.

Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης πήγε στο σπίτι για να δει το παιδί όμως όλα πήραν απρόσμενη τροπή καθώς ο 29χρονος πήρε το όπλο και πυροβόλησε.

Φαίνεται ότι στόχος ήταν η πρώην σύζυγός του, την οποία δεν βρήκαν τα πυρά.

Ο 29χρονος διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα και σχεδίαζε να μετακομίσει στην Αθήνα προκειμένου να εργαστεί σε μεταφορική εταιρεία.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή του καθώς δυνάμεις χτενίζουν την περιοχή ενώ μπλόκα έχουν στηθεί και στους όμορους νομούς.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ