Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαρούσι: Πώς συνέβη το φονικό έξω από το γνωστό νυχτερινό κέντρο | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

αστυνομία
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την αιματηρή συμπλοκή τα ξημερώματα της Κυριακής σε νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός νεαρού και τον σοβαρό τραυματισμό 23χρονου.

Οι Αρχές που προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της συμπλοκής εξετάζουν αν το επεισόδιο ξεκίνησε μέσα στο κατάστημα ή στον εξωτερικό χώρο, όπου βρέθηκε ένας κάλυκας 9 χιλιοστών και ένα πιστόλι επίσης 9 χιλιοστών, πεταμένο σε μία γλάστρα και εκτιμάται ότι ενώ η παρέα διασκέδαζε μέσα, τα δύο άτομα βγήκαν έξω για να λύσουν τις διαφορές τους.




Ο ένας από τους δύο αποπειράθηκε να τραβήξει όπλο, στη θέα του οποίου ο άλλος άνδρας έβγαλε μαχαίρι τραυματίζοντας στον λαιμό τον 21χρονο, ενώ το όπλο εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας και τον 23χρονο στρατιωτικό. Ο 21χρονος κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ ο 23χρονος νοσηλεύεται με τραύμα στην κοιλιακή χώρα.




Μάρτυρας που βρισκόταν εντός του νυχτερινού κέντρου όταν έγινε το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς, μίλησε αποκλειστικά στο Newsbomb.gr για όσα διαδραματίστηκαν.

«Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Φαίνεται πως ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Δεν μας άφηνε η αστυνομία να βγούμε από το μαγαζί. Μας είχαν όλους μέσα στο μαγαζί γιατί πίστευαν πως το άτομο που πυροβόλησε κρύφτηκε μέσα στο μαγαζί. Μετά από μισή ώρα μας άφησαν να βγούμε ενώ μας περνούσαν από σκάνερ», σημείωσε ο νεαρός άνδρας μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Πηγή: gazzetta

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ