Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Μανώλης Τσικνάκης: Συγκλονίζει φαντάρος που υπηρετούσε μαζί του – «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η υπόθεση του φαντάρου Μανώλη Τσικνάκη, που φέρεται να αυτοκτόνησε στο νησί της Ρω όπου υπηρετούσε δεν έχει κλείσει, με τους γονείς αλλά και φίλους του να υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται για αυτοχειρία αλλά δολοφονία. Η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» ασχολήθηκε με την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2018.

Ο Βασίλης Πασαλάρης ήταν φαντάρος μαζί με τον Μανώλη στη Ρω και μίλησε για όσα είχε δει και είχε ζήσει εκείνη την περίοδο.

«Άλλαξε το κλίμα με το που ήρθε ο νέος ανώτερος αξιωματικός υπηρεσίας. Μας έκανε συνέχεια συναγερμούς και προσπάθησε να μας φέρει στα δικά του δεδομένα, ασκώντας μας μεγάλη πίεση. Ήμασταν μια μονάδα πεζικού και όχι ειδικές δυνάμεις. Ο Μανώλης ήταν εύχαρος και λόγω του χιούμορ του ήρθαμε πιο κοντά», είπε αρχικά ο μάρτυρας.

Στη συνέχεια αποκάλυψε όσα έγιναν εκείνο το μοιραίο πρωινό… «Μαζευτήκαμε οι φαντάροι μπροστά από τους θαλάμους εκτός από τον Μανώλη και τον άλλον που ήταν στην σκοπιά μαζί του. Ρώτησα τι είχε γίνει αλλά κανείς δεν ήξερε, κανείς δεν άκουσε πυροβολισμό. Μετά από λίγο μπήκε μέσα στο λιμανάκι ένα σκάφος, που το οδηγούσε ένας λοχίας και μέσα ήταν ο υποδιοικητής και η γιατρός»

«Όταν έφτασα πάνω είδα τον υπολοχαγό να κάνει ΚΑΡΠΑ στον Μανώλη. Βρέθηκα πάνω από το πτώμα του που ήταν με το κεφάλι γυρισμένο προς τα αριστερά και το τραύμα εισόδου από τα δεξιά. Τα μάτια του ήταν γκρι. Όταν άκουσα ότι είχε διαπεράσει σφαίρα το κεφάλι του δεν το πίστευα. Δεν γίνεται να μην ακούστηκε πυροβολισμός από G3A3. Εδώ ακούμε τα περπατήματα από τα ποντίκια. Τον Μανώλη τον σκοτώσανε από πιστόλι», αποκάλυψε ο Βασίλης Πασαλάρης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ