Βρειτε μας στα Social Media

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινές πληρωμές σε αγρότες και κτηνοτρόφους – Πότε ξεκινούν

Δημοσιεύτηκε

στις

λεφτά χρήματα
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκινούν από σήμερα, εκτός απροόπτου, οι πληρωμές, με κάποια μικρά ποσά σε πρώτη φάση σύμφωνα με τις πληροφορίες, στους δικαιούχους παραγωγούς και κτηνοτρόφους από την ενιαία ενίσχυση.

Πρόκειται, ουσιαστικά, για το υπόλοιπο της βασικής ενίσχυσης, τα 425 εκ. ευρώ ενώ δεν αποκλείεται να μπουν και κάποια ποσά από τις συνδεδεμένες ενισχύσεις, αλλά θα είναι μικρά.

Και βέβαια, τα χρήματα αυτά τα περιμένουν αγρότες και κτηνοτρόφοι πώς και πώς, για να περάσουν με τις οικογένειές τους τις Άγιες ημέρες του Πάσχα στη “σκιά” της ακρίβειας και των συσσωρευμένων οικονομικών και φορολογικών υποχρεώσεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από σήμερα το βράδυ θα αρχίσουν σταδιακά να μπαίνουν κάποια χρήματα, ενώ η μεγάλη πληρωμή θα γίνει αύριο Μ. Τρίτη, όπως εκτιμούν οι εκπρόσωποι των παραγωγών.

Ωστόσο, δεν αναμένεται να πιστωθούν οι λογαριασμοί με τα χρήματα των οικολογικών σχημάτων, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, που είναι και τα περισσότερα…

Σε κάθε περίπτωση, η όλη διαδικασία, εκτός απροόπτου, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη Μ. Πέμπτη, ενώ όλοι ελπίζουν, ακόμη κι αν η πληρωμή γίνει την τελευταία στιγμή, αυτό να μην επηρεάσει την πίστωση από όλα τα τραπεζικά καταστήματα, πέραν της Τράπεζας Πειραιώς, όπου αρχικά πιστώνονται οι λογαριασμοί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ