Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φρίκη στην Κυψέλη: Σκότωσαν 7χρονο παιδί και έκρυβαν το πτώμα του για πέντε χρόνια

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους το αποτρόπαιο έγκλημά που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύγχρονη Μήδεια δολοφόνησε το 7χρονο παιδί της και για πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβε το πτώμα του στη βεράντα του σπιτιού τους.

Όπως έγινε γνωστό οι δυο τους συνελήφθησαν και ομολόγησαν το έγκλημά τους.

Το αγοράκι είχε εξαφανισθεί πριν πέντε χρόνια και η μητέρα του έλεγε πως βρισκόταν στην Πολωνία με τον πρώην σύζυγό της.

Oι αστυνομικοί που όλα αυτά τα χρόνια ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης προχώρησαν σε έρευνες στο σπίτι της οδού Αστυπάλαιας όπου ανακάλυψαν κρυμμένο το πτώμα του παιδιού στην εργαλειοθήκη στην βεράντα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σκότωσαν το άτυχο παιδί με φρικτό τρόπο, πνίγοντάς το με μονωτική ταινία, πριν από πέντε χρόνια.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, πίσω μάλιστα από τη δολοφονία του 7χρονου παιδιού βρίσκεται άγρια κακοποίηση από τον σύντροφό της μητέρας του, ο οποίος περιέγραψε στους αστυνομικούς, πως έβαζε συχνά τον 7χρονο τιμωρία και ότι τον ξυλοκοπούσε και το βασάνιζε, γιατί όπως είπε το τιμωρούσε για την «άσχημη συμπεριφορά του».

Την ημέρα που για μία ακόμη φορά ο σύντροφός της μητέρας του Ανδρέα, τον έβαλε τιμωρία όρθιο και νηστικό εκείνος αντέδρασε και τότε ο δράστης έκλεισε το στόμα του παιδιού με μία μονωτική ταινία και το υποχρέωσε να παραμείνει όρθιο σε μία γωνία του σπιτιού. Όπως ισχυρίζεται ο δράστης, όταν αργότερα πήγαν να δουν σε τι κατάσταση είναι το παιδί εκείνο δεν ανέπνεε. Η μητέρα του παιδιού ήταν μπροστά σε όλο το σκηνικό της δολοφονίας και δεν έκανε τίποτα, για να σταματήσει τον σύντροφό της από αυτή τη δολοφονική του ενέργεια.

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις όμως δεν έχουν τέλος, αφού το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν, ήταν πώς θα κρύψουν το πτώμα του μικρού παιδιού. Το τοποθέτησαν και το έκρυψαν σε μία γωνία στη σοφίτα του σπιτιού, την οποία έκλεισαν με σανίδες. Σε όλους τους γνωστούς και τους φίλους είπαν, ότι το παιδί το είχε πάρει ο πατέρας του, που είναι Πολωνός και έφυγαν για την Πολωνία. Οι ανατριχιαστικές όμως αποκαλύψεις έχουν και συνέχεια, καθώς όταν το ζευγάρι εγκατέλειψε το σπίτι που διέμενε, έβαλαν το πτώμα του παιδιού μέσα σε ένα κουτί που έμοιαζε με εργαλειοθήκη και για όσο διάστημα περιπλανιόντουσαν άστεγοι στο δρόμο, κουβαλούσαν μαζί τους και το κουτί με το πτώμα του παιδιού.

Η μητέρα του επτάχρονου και ο σύντροφός της εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ενώ έγινε και έρευνα στο χώρο που διέμεναν όπου εντοπίστηκε ένα κουτί, το οποίο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έρευνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ