Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ληστής ετών 70 με αδυναμία στα Rolex!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
31 Shares

Ληστής ηλικίας 70 ετών με ειδικές γνώσεις κλειδαρά, ιστορία δεκαετιών στο χώρο της παρανομίας και αδυναμία στα ρολόγια Rolex και Cartier έπεσε στα δίχτυα των «ράμπο» της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Πειραιά σε συνεργασία με την ομάδα του Κλιμάκιου Ειδικών Αποστολών.
Ο «συνταξιούχος ληστής» με στρατηγείο στον Άγιο Παντελεήμονα και αδυναμία στα πανάκριβα ρολόγια, κυκλοφορούσε με πιστόλια Beretta χτυπούσε σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας και τη λεία του την έσπρωχνε σε δίκτυο κλεπταποδόχων του κέντρου της Αθήνας αποκομίζοντας κέρδη δεκάδων χιλιάδων ευρώ.


Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα στο στρατηγείο του, με τα υψηλής τεχνολογίας συστήματα παρακολούθησης και την πόρτα ασφαλείας, οι «ράμπο» της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Πειραιά βρήκαν και κατέσχεσαν μια ζυγαριά ακριβείας για να ζυγίζει τον χρυσό, πλήθος πανάκριβων ρολογιών μάρκας Rolex και Cartier, χρυσές λίρες και τα δύο λειτουργικά πιστόλια που χρησιμοποιούσε για τις «δουλειές» του. Μάλιστα, εκτός από ληστείες ο 70χρονος έκανε και διαρρήξεις αφού βρέθηκαν στο στρατηγείο του και κομμάτια πλαστελίνης που χρησιμοποιούσε για να αντιγράφει κλειδιά.


Οι πληροφορίες για τη δράση του 70χρονου ληστή έφθασαν πριν μερικές ημέρες στα γραφεία των αξιωματικών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Πειραιά.
Οι έμπειροι αξιωματικοί αφού τις έκριναν ως αξιόπιστες έπιασαν αμέσως δουλειά και σήμερα λίγο μετά τις 10:30 το πρωί το κλιμάκιο της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Πειραιά σε συνεργασία με την ομάδα του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, έκαναν έφοδο στο χαι τεκ διαμέρισμα στρατηγείο στον Άγιο Παντελεήμονα και του πέρασαν χειροπέδες δίνοντας τέλος στη δράση του.

Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap