Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Τρέξτε να προλάβετε: Πτήσεις από Κρήτη για Αθήνα και Θεσσαλονίκη από 19 ευρώ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις


Είκοσι χιλιάδες θέσεις εσωτερικού από 19 ευρώ για απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα προς Χανιά, Κω και Κέρκυρα καθώς και από/προς Θεσσαλονίκη προς Χανιά προσφέρει η Olympic Air.

Οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνουν μέχρι τις 10/11/2017 και η προσφορά αφορά πτήσεις που θα γίνουν από 04/12/2017 έως και 29/03/2018.

Όροι προσφοράς: Aφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα προς Χανιά, Κω και Κέρκυρα καθώς και από/προς Θεσσαλονίκη προς Χανιά.

Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο olympicair.com έως και 10/11/2017 για πτήσεις που εκτελούνται από 04/12/2017 έως και 29/03/2018.

Η προσφορά ισχύει για ναύλους πτήσεων απλής μετάβασης όπου περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι για κάθε επιβάτη.

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 19€ για πτήσεις προς την Αθήνα και από 41€ για πτήσεις από την Αθήνα. Για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη, η χαμηλότερη τιμή είναι από 19€. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου.

Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο GoLight.

Πηγή:kriti24.gr


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ