Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Η Aegean μας «απογειώνει» με 150.000 εισιτήρια εσωτερικού από 19 ευρώ!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις


Για ακόμη μία φορά η Aegean Airlines μας ξεσηκώνει για τα καλά με τις νέες προσφορές για θέσεις εσωτερικού που δημοσίευσε και μας παρουσιάζει σε ποιος χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας μπορούμε να ταξιδέψουμε με εισιτήρια που ξεκινάνε από μόλις 19 ευρώ! Όπως αναφέρει στην κεντρική διαφήμισή της, “Η Ελλάδα Όμορφη και το Χειμώνα”…

Μπείτε λοιπόν στην ιστοσελίδα της και πάρτε ιδίες για χειμερινές εκδρομές στο ξεκίνημα του νέου χρόνου σε πάνω από 10 προορισμούς από άκρη σε άκρη της χώρας!

Διαβάστε παρακάτω τους όρους και τις προϋποθέσεις για τα συγκεκριμένα εισιτήρια της προσφοράς που δημοσίευσε η Aegean Airlines στην επίσημη ιστοσελίδα της aegeanair.com:

Όροι & Προϋποθέσεις: 

Αφορά σε απευθείας πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο aegeanair.com έως και 26.11.2018 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της Olympic Air από 08.01.2019 έως και 31.03.2019.

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 19€ για πτήσεις προς την Αθήνα και από 41€ για πτήσεις από την Αθήνα. Για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη, η χαμηλότερη τιμή είναι από 19€. Για πτήσεις από/προς Ηράκλειο προς Ρόδο, η χαμηλότερη τιμή είναι από 19€.

Εξαίρεση αποτελούν τα παρακάτω δρομολόγια για τα οποία η χαμηλότερη τιμή είναι από 41€: Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα, Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Σάμος, Σάμος-  Θεσσαλονίκη, Σητεία- Αθήνα, Ζάκυνθος – Αθήνα, Σκιάθος – Αθήνα, Θεσσαλονίκη – Χίος, Ρόδος – Καστελλόριζο και Καστελλόριζο – Ρόδος . Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο Golight.


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ