ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Τόσα χρόνια τηγάνιζες λάθος το αυγό σου!
Είναι από τα γεύματα που ετοιμάζονται πριν καλά-καλά σκεφτείς να τα φτιάξεις. Δεν είναι δα και καμιά πυρηνική φυσική. Ένα αυγουλάκι, λίγο λαδάκι (ή βούτυρο) και ένα τηγάνι. Τίποτα άλλο. Από εκεί και πέρα ο χρόνος κάνει το κομμάτι του και απλά εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μην ξεχαστείς και το αυγό γίνει… κάρβουνο.
Και όμως άπειρες φορές θα έχεις προσέξει ότι το αυγό-μάτι δεν παίρνει το σχήμα που θα ήθελες.
Γιατί γίνεται αυτό; Επειδή το μαγειρεύεις λάθος.
Το παρακάτω άλμπουμ στο Ratpack.gr θα σου δείξει τον σωστό τρόπο.
-
PLUS +1 ημέρα πριν
Κυριακή των Βαΐων: Γιατί σήμερα τρώμε ψάρι ενώ είναι Σαρακοστή
-
PLUS +2 ημέρες πριν
Τα έθιμα του Σαββάτου του Λαζάρου και της Κυριακής των Βαΐων
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Η περιοχή του Ρεθύμνου όπου κυριαρχούν τα γραφικά χωριά και η υπέροχη φύση!
-
ΔΙΑΤΡΟΦΗ3 ημέρες πριν
Η σαλάτα της Κρήτης που μπήκε στην κορυφή της λίστας με τις 100 καλύτερες στον κόσμο!