Ζευγάρι από το Βέλγιο επισκέπτεται τον Άγιο Νικόλαο εδώ και 25 χρόνια | ΦΩΤΟ

Shares

Χρυσός και με την «βούλα» των 24 καρατίων αποδείχθηκε ο γάμος του Johan Vanackere και της Monique Nuytten που πριν από δώδεκα χρόνια έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης στον Άγιο Νικόλαο, μια περιοχή που επισκέπτονται ανελλιπώς την τελευταία εικοσιπενταετία!

Το ζευγάρι, αποφάσισε και φέτος να επισκεφθεί τον αγαπημένο του προορισμό, αλλά και να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, στον οποίο προσέφεραν ένα δώρο από την ιδιαίτερη πατρίδα τους το Βέλγιο ως ένδειξη της αγάπης τους για τον τόπο. Μάλιστα όπως οι ίδιοι εξομολογήθηκαν, θα πρέπει να είναι ένα από τα ελάχιστα ζευγάρια στον κόσμο, που όταν αποφάσισε να παντρευτεί ζήτησαν από χρυσοχόο του Αγίου Νικολάου να χαράξει στις βέρες τους την ημερομηνία του γάμου τους.

Στην προκειμένη περίπτωση 5-8-05, ενώ με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ο αριθμός 585 ήταν ήδη χαραγμένος στο εσωτερικό των χρυσών δακτυλιδιών, ως σύμβολο που δηλώνει την καθαρότητα του μετάλλου, ή αλλιώς τα καράτια του.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ευχαρίστησε τους επισκέπτες της πόλης για την αγάπη που δείχνουν στον τόπο, ενώ όπως έκανε γνωστό, κάθε χρόνο διευρύνεται το Μητρώο Επισκεπτών που συντάσσει ο Δήμος, με στόχο την διαρκή επικοινωνία του με τους πολίτες του κόσμου, που επιλέγουν σταθερά την περιοχή για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην φωτογραφία του γάμου τους στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου, που ευγενικά παραχώρησαν ο Johan Vanackere και η Monique Nuytten στον δήμο, μαζί με το ζευγάρι των νεονύμφων εικονίζεται ο τότε αντιδήμαρχος πολιτιστικών, νυν βουλευτής Λασιθίου του «ΣΥΡΙΖΑ» κ. Μανόλης Θραψανιώτης, ο οποίος είχε τελέσει τον πολιτικό γάμο.

 

 

Πηγή: anatolh

Shares

2 comments

  1. Pingback: Δείτε την παρουσιάστρια Καναδικού ντοκιμαντέρ να αποθεώνει την Κρήτη | ΒΙΝΤΕΟ

  2. Pingback: Drone βιντεάρα μας «ταξιδεύει» στα εντυπωσιακότερα τοπία της Κρήτης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *