Μάθετε τι κρύβεται πίσω από το ξύπνημα στη μέση της νύχτας

Shares

Το ξύπνημα στη μέση της νύχτας μπορεί να φανεί σαν μια απερίσκεπτη διακοπή του ύπνου σας, αλλά είναι και η προσπάθεια του σώματός σας να επικοινωνήσει κάτι. Καμιά φορά, είναι στην πραγματικότητα ένα σύμπτωμα ψυχολογικής αναστάτωσης. Το σώμα σας δεν μπορεί να ηρεμήσει και να χαλαρώσει έτσι ώστε να καταφέρει να ξεκουραστεί.

Ανάλογα με την ώρα που ξυπνάτε ίσως το σώμα σας θέλει να σας δώσει ένα διαφορετικό μήνυμα!

  • Εάν ξυπνάτε μέχρι τις 11 μ.μ., αυτό είναι μια διαφορετική ένδειξη των υποσυνείδητων επιθυμιών σας. Το ξύπνημα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι ότι αντιμετωπίζετε αυξημένο άγχος, μιας και στην πραγματικότητα έχετε μόλις πέσει για ύπνο και παρ’ όλα αυτά δεν καταφέρατε να χαλαρώσετε!
  • Το ξύπνημα μεταξύ 11 μ.μ. και 1 π.μ. είναι ένα σημάδι ότι έχετε συναισθηματικές δυσκολίες. Παρόλο που μπορεί να φαίνονται ξεχωριστά, το σώμα και το μυαλό μας συνδέονται…
  • Μεταξύ 1 και 3 μ.μ., είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι είστε θυμωμένοι για κάτι. Αν και ο θυμός είναι ένας προσωρινός τρόπος αντιμετώπισης των συναισθημάτων μας, δεν είναι μια υγιής μόνιμη λύση.
  • Αν ξυπνήσετε μεταξύ 3 και 5 μ.μ., το σώμα σας είναι σημάδι ότι έχετε μια υποσυνείδητη επιθυμία και ταυτόχρονα βαθιά υπαρξιακή αναζήτηση.

Πηγή: www.e-radio.gr

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *