Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

«Έρωτας πλην» – Η θεατρική παράσταση που συγκλονίζει με την διαχρονικότητα των μηνυμάτων της!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Μια εξαιρετική παράσταση αναμένεται τις ερχόμενες ημέρες στην Λάρισα. Στον πολυδιάστατο χώρο του Stage Club, η ιδιαίτερα ταλαντούχα θεατρική ομάδα 11+ θα εστιάσει στο σπουδαίο έργο του συγγραφέα Κωσταντίνου Χατζόπουλου και θα προβληματίσει θετικά το κοινό με τα βαθιά κοινωνικά μηνύματα που μεταφέρει. Αγγίζοντας μέσω του έρωτα τις ηθικές αξίες της κοινωνίας μιας άλλης εποχής, την έκδηλη οικονομική ανισότητα και πολλά στερεότυπα των ανθρώπων, οι συντελεστές της παράστασης καταφέρνουν να μας μιλήσουν για το σήμερα που βιώνουμε έντονα.

Το καλλιτεχνικό επίπεδο, το μεράκι των ανθρώπων πίσω από την παράσταση και οι επιθυμίες τους για την ουσία του έργου που παρουσιάζουν, είναι όλα στοιχεία εμφανή στο τελικό αποτέλεσμα που θα απολαύσουν ακόμη και οι πιο απαιτητικοί θεατές…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 30 IΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:30
ΕΙΣΟΔΟΣ : 8 euro
ΦΟΙΤΗΤΩΝ – ΑΝΕΡΓΩΝ : 5 e
Διάρκεια : 60′

Έρωτας πλην απ’την ομάδα 11+
Η ομάδα 11 + στρέφει τη ματιά της στο έργο του συγγραφέα Κωσταντίνου Χατζόπουλου και δραματοποιεί αποσπάσματα από διηγήματά του. Με αφορμή τον έρωτα, ο οποίος λάμπει δια της απουσίας του, θίγονται κοινωνικές συμβάσεις, ηθικές αξίες και οικονομικές ανισότητες μιας εποχής που σχεδόν 100 χρόνια μετά μοιάζει τόσο κοντινή με τη δική μας…
Σκηνοθεσία: Ορφανού Σοφία
Βοηθός σκηνοθέτη: Πέτσκου Φωτεινή
Επιλογή-Σύνθεση και δραματουργική επεξεργασία κειμένων: Ορφανού Σοφία, Πέτσκου Φωτεινή
Mουσική-επεξεργασία ήχων: Στεφανίδης Γιώργος
Ηθοποιοί: Aργυρακοπούλου Βασιλική, Στεφανίδης Γιώργος

Βιογραφικά

Αργυρακοπούλου Βασιλική

Γεννήθηκε στην Αθήνα.Απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Σχολής Καλών Τεχνών Του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών και της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης «Διομήδη Φωτιάδη». Παρακολουθεί το πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.Παρακολούθησε σεμινάρια στο Musical Theater με την Janet Devenish και θεατρικού μακιγιάζ. Κυριότερες δουλειές στο θέατρο “Το παιχνίδι της μοναξιάς” σκην. Δ. Φωτιάδης, “Κωσταντίνος…όχι Κωνσταντίνος” σκην. Σ. Ορφανού, “Βραδινοί Θρύλοι” σκην. Σ. Ορφανού.

Ασχολήθηκε με το θεατρικό παιχνίδι και αυτοσχεδιαστικές παραστάσεις,συγκεκριμένα με τα viewpoints της Anne Bogart. Στην τηλεόραση συμμετείχε στις τηλεοπτικές παραγωγές του MEGA Channel “Κλεμμένα Όνειρα”, “Η ζωή της άλλης”, “Μια στιγμή, δύο ζωές”,“Γοργόνες”, και του ANT1 “Της Αγάπης Μαχαιριά”.

Ορφανού Σοφία

Γεννήθηκε στην Αθήνα.Φοίτησε στο θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Γαλατσίου με δάσκαλο τον Δημήτρη Κωτσή.Σπούδασε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος,στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελλοπονήσου και “Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό” στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Παρακολουθεί το πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κυριότερες δουλειές στο θέατρο “Περσεφόνη” σκην. Δ. Κωτσής,“Βραδινοί Θρύλοι” σκην. Σ. Ορφανού, “Κωσταντίνος…όχι Κωνσταντίνος” σκην. Σ. Ορφανού και “Κόκκινο φεγγάρι” σκην. Δ. Κωτσής.Εργάζεται στην εκπαίδευση ως θεατροπαιδαγωγός.

Πέτσκου Φωτεινή

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980.Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Θεατρολογία στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το θέατρο ως εκπαιδευτικός και βοηθός σκηνοθέτη. Η πτύχιακή της εργασία πάνω στην μεταφορά της λογοτεχνίας στο θέατρο την έφερε σε επαφή με τον λογοτέχνη Κωσταντίνο Χατζόπουλο και αποτέλεσε την αφετηρία για την ομάδα 11.

Συμμετείχε στη δραματοποίηση και βοήθησε στην σκηνοθεσία των έργων «Βραδινοί θρύλοι», «Κωσταντίνος..όχι Κωνσταντίνος», «Έρωτας πλην», τα οποία αποτελούν μια καθολική ματιά στη ζωή και το έργο του εν λόγω συγγραφέα.

Στεφανίδης Γιώργος

Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1974.Φοίτησε τέσσερα χρόνια στο εργαστήρι του θεάτρου “Παράθλαση”(Θεσ/νικη) και ένα χρόνο στη σχολή σκηνοθεσίας “Λυκούργου Σταυράκου”.Απόφοιτος του Tμήματος Oικονομικών του Α.Π.Θ. και της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης “Διομήδη Φωτιάδη”.

Παρακολούθησε σεμινάρια με την Α. Μπρούσκου,τον Γ. Οικονομίδη και με την Janet Devenish (Musical Theater).Κυριότερες δουλειές στο θέατρο “Η αυλή των θαυμάτων” σκην. Μ. Κιτσοπούλου,“Το παιχνίδι της μοναξιάς” σκην. Δ. Φωτιάδης,”Οι τυφλοί”σκην. Ζ. Μαντά, “Invitation to a party..not another fairy tale” σκην. Ζ. Μαντά,”Oι αγγελιοφόροι-συμπόσιο” σκην. Α. Μπρούσκου,“Βραδινοί Θρύλοι” σκην. Σ. Ορφανού”,”Δωδέκατη νύχτα” σκην. Ράια Μουζενίδου, ”Κωσταντίνος…όχι Κωνσταντίνος” σκην. Σ.Ορφανού.

Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις μικρού μήκους “Yπόθεση ρουτίνας” σκην. Ι.Πανόπουλος, ”When fish fly” σκην. Β. Τζουρά και στις μεγάλου μήκους “Το κακό” σκην. Γ. Νούσιας,“Τashan” σκην.V. Acharya,”Oι σπουδαστές” σκην. Γ. Μπακόλας,“Το μικρό ψάρι” σκην. Γ. Οικονομίδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ