Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Αυτή είναι η σεξουαλική φαντασίωση που τρελαίνει άντρες και γυναίκες

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
13 Shares

Κάθε σεξουαλικά ενεργός άνθρωπος έχει και τις φαντασιώσεις του. Σκέψεις που τον κάνουν να ανάβει και του φτιάχνουν την ερωτική διάθεση. Ποια είναι όμως η μεγαλύτερη ερωτική φαντασίωση για τους άντρες και τις γυναίκες;

Αμερικανοί επιστήμονες έχουν τώρα την απάντηση.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Arkansas στις Ηνωμένες Πολιτείες μελέτησαν 1.703 γυναίκες και 1.200 άντρες. Σκοπός τους ήταν να διαπιστώσουν τι ρόλο παίζουν οι ερωτικές φαντασιώσεις στους μεν και τους δε.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, τα οποία δημοσιεύτηκαν

στο επιστημονικό έντυπο Journal of Sex Research, έδειξαν πως οι φαντασιώσεις των αντρών είναι πιο σαφείς και περισσότερο τολμηρές από εκείνες των γυναικών. Δηλαδή επικεντρώνονται είτε στην ίδια την σεξουαλική πράξη είτε σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

Οι γυναίκες από την άλλη έχουν φαντασιώσεις περισσότερο εγκεφαλικές που περιλαμβάνουν καυτές λεπτομέρειες και περιγραφές χωρίς όμως σίγουρα να λείπει ο ρομαντισμός.

Ποιες είναι λοιπόν οι φαντασιώσεις που απογειώνουν τις γυναίκες και ποιες τους άντρες;

Για τις γυναίκες είναι η φαντασίωση με ερωτικές περιπτύξεις σε ένα πολυτελέστατο μέρος κατά προτίμηση σε σκάφος που θα ταξιδεύει. Μάλιστα, η πλειοψηφία των γυναικών στην έρευνα δεν δίστασε να απαντήσει ότι θα ήθελε να έχει ερωτικές επαφές με αυτόν που φαντασιώνονταν και όχι με τον μόνιμο σύντροφο τους.

Για τους άντρες, η φαντασίωση που τους ερεθίζει περισσότερο είναι η ιδέα του ομαδικού σεξ, ακόμη και με άλλους άνδρες, επίσης σε κάποιο πολυτελέστατο μέρος.

Όσον αφορά τους ρόλους στο σεξ στο παιχνίδι των φαντασιώσεων, οι άνδρες είναι εξίσου ανοιχτοί στην κυριαρχία και την υποταγή. Μια γυναίκα φαίνεται να προσεγγίζει πιο παραδοσιακά το σεξ ακόμη και στις φαντασιώσεις της, καθώς επιθυμεί ο άνδρας να έχει ηγετικό ρόλο.

Πηγή: healthview.gr

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap