Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Black Friday: Εκπτώσεις με το «καλημέρα»-Τι θα συμβεί με τις ουρές

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Σε περίπου έναν μήνα από τώρα, στις 27 Νοεμβρίου, πέφτει η φετινή «Black Friday», η ημέρα που οι καταναλωτές περιμένουν κάθε χρόνο για να αναζητήσουν συμφέρουσες προσφορές και να πραγματοποιήσουν φθηνές αγορές. Ωστόσο, όπως είναι φυσικό η φετινή «Black Friday» δεν θα είναι ίδια με τις προηγούμενες εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.
Παρόλο που η ημερομηνία της «Black Friday», δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα για την ελληνική αγορά πολλές αλυσίδες καταστημάτων προετοιμάζονται ήδη για τη συγκεκριμένη ημέρα. Κύκλοι της αγοράς εκτιμούν ότι οι καταναλωτές σε μεγάλο ποσοστό θα προτιμήσουν τις ηλεκτρονικές αγορές, φοβούμενοι τον συγχρωτισμό και τις μεγάλες ουρές που μπορεί να παρατηρηθούν στα καταστήματα τη συγκεκριμένη ημέρα. Παράλληλα, οι ειδικοί τονίζουν ότι από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού οι καταναλωτές εξοικειώθηκαν πολύ περισσότερο με τις ηλεκτρονικές αγορές.

Τα καταστήματα, ωστόσο, φαίνεται πως θα είναι απολύτως προετοιμασμένα για να υποδεχτούν πλήθος κόσμου την ημέρα της «Μαύρης Παρασκευής» και θα τηρήσουν ευλαβικά όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. Μάλιστα, επειδή πολλοί επιχειρηματίες αλλά και μεγάλες αλυσίδες υπέστησαν σοβαρό πλήγμα από την πανδημία και ιδιαίτερα από το lockdown της περασμένης άνοιξης δεν αποκλείεται να δούμε πολύ γενναιόδωρες προσφορές που μπορεί να αγγίζουν και το 80% από την πρώτη ημέρα.

Σημειώνεται ότι για πολλούς επιχειρηματίες είναι προτιμότερο η «Black Friday» να διαρκεί μόνο για μία ημέρα και να μην παίρνει χαρακτηριστικά «Black Week», όπως συμβαίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια δημιουργώντας ένα χάος προσφορών που μπορεί να μπερδέψει το κοινό.

Πηγή: ethnos

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ