Βρειτε μας στα Social Media
 

ΥΓΕΙΑ

Δεν θα πιστεύετε σε ποιο σημείο του σώματός έχει το νεφρό του αυτός ο 10χρονος | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η επιστήμη πολλές φορές βρίσκεται μπροστά σε μοναδικά φαινόμενα, όπως στην περίπτωση αυτού του 10χρονου αγοριού που έχει τα νεφρό του σε ένα σημείο που δεν θα περίμενε κανείς, ούτε καν σε ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Ο Χάμις Ρόμπινσον από το Μάντσεστερ της Αγγλίας διαγωνίσθηκε κάποια στιγμή στη ζωή του με την έλλειψη ενός χρωμοσώματος. Ήταν μόλις ένας από τους 900 που έχουν διαγωνισθεί ποτέ με αυτήν την έλλειψη.

Εξαιτίας αυτής της έλλειψης παρουσίασε, όταν ακόμη ήταν έμβρυο, μία ιδιαίτερη κατάσταση: το νεφρό του αναπτύχθηκε στο πόδι του.

Όμως, για καλή του τύχη, λειτουργεί κανονικά οπότε δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί ενώ και το άλλο νεφρό που βρίσκεται στην κοιλιακή χώρα, παρότι είναι μικρότερο από το κανονικό, λειτουργεί φυσιολογικά.

Οι γιατροί ονόμασαν Σύνδρομο του Χάμις αυτήν την διαταραχή διότι τη συναντούν πρώτη φορά. Ο μικρός, εξαιτίας του συνδρόμου, δεν ακούει από το ένα αυτί, έχει κρίσεις άσθματος και δυσκολεύεται να μιλήσει. Είναι όμως τυχερός μες στην ατυχία του αφού τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερο.

Κατά τα άλλα οι περιγραφές κάνουν λόγο για ένα χαμογελαστό παιδί που έχει φίλους και αγαπά την οικογένειά του. Ένας μικρός ήρωας της ζωής με άλλα λόγια!

Δείτε τον μικρό Χάμις που παρόλο το πρόβλημα με το νεφρό του χαμογελά συνέχεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap