Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Κραυγή απελπισίας από την Αθηνά Παντελίδου προς τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου! «Ελάτε να πάρετε όλα τα υπάρχοντά μου, αλλά…»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έντεκα ολόκληροι μήνες έχουν περάσει από την μοιραία νύχτα της 18ης Φεβρουαρίου που μια αγαπημένη ζωή χάθηκε. Η οικογένεια Παντελίδη καθημερινά προσπαθεί να διαλευκάνει το τι ακριβώς συνέβη την νύχτα εκείνη με διάφορους τρόπους και μέσα ενώ παράλληλα οι συνεπιβάτιδες του τραγουδιστή στο αυτοκίνητο, Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη, προσπαθούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους καθώς κατηγορούνται από πολλούς ότι αποκρύπτουν την αλήθεια!

Μερικές αναρτήσεις της Μίνας Αρναούτη, συνεπιβάτιδας στο μοιραίο τζιπ, μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, ήταν αρκετές για να κάνουν έξω φρενών άτομα από το πολύ κοντινό του περιβάλλον!(Δείτε εδώ)

Σήμερα μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, αναφέρθηκε ότι το τελευταίο που απασχολεί την οικογένεια Παντελίδη είναι αν τελικά θα δοθούν χρήματα στα δύο κορίτσια! Συγκεκριμένα, η Αθηνά Παντελίδου λέει: «Ας έρθουν να τα πάρουν όλα, ότι έχω και δεν έχω! Το μόνο που θέλω είναι να μου πουν την αλήθεια για το παιδί μου, έχω δικαίωμα να ξέρω!».

«Θα ήθελα οι άνθρωποι αυτοί που ήταν δίπλα στο παιδί μου όταν ξεψυχούσε να ήταν εδώ και να μου μιλούσαν, γιατί εκείνη τη στιγμή στην ανάσα τη δική τους δίπλα έφυγε η τελευταία ανάσα του παιδιού μου», ανέφερε συγκινημένη η μητέρα του Παντελή. Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή:youweekly

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ