Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πραγματογνώμονας: «Είμαι 1000% σίγουρος ότι δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο ο Παντελίδης»

Δημοσιεύτηκε

στις

Παντελίδης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τους επόμενους μήνες αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου ενώπιον του οποίου ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των τριών αγωγών των εμπλεκόμενων πλευρών στο τροχαίο δυστύχημα που κόστισε την ζωή του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Κατά την συζήτηση στο δικαστήριο ως μάρτυρας από την πλευρά της οικογένειας του καλλιτέχνη, η οποία διεκδικεί αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρία αλλά και από μία εκ των δύο γυναικών που επέβαιναν στο όχημα, κατέθεσε ο ιατροδικαστής πραγματογνώμονας Αναστάσιος Θεοδωρίδης ο οποίος δήλωσε την απόλυτη βεβαιότητά του πως ο εκλιπών δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο όταν ξέφυγε από την πορεία του το μοιραίο πρωινό του Φεβρουαρίου του 2016. Ο μάρτυρας είπε πως «είμαι 1000% σίγουρος ότι οδηγός ήταν η κ. Ευφροσύνη Κυριάκου, πράγμα που προκύπτει από το κάταγμα της στο βραχιόνιο οστό, το οποίο εμφανίζεται στον οδηγό που δεν φοράει ζώνη, λόγω του τιμονιού που κρατάει».

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο τραγουδιστής λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει. Ο κ. Θεοδωρίδης, αν και του επισημάνθηκε πως σύμφωνα με την Εισαγγελία, οδηγός του οχήματος ήταν ο εκλιπών, δήλωσε απόλυτα βέβαιος για τη θέση του αναφέροντας πως, αν η γυναίκα βρισκόταν πράγματι στην θέση του συνοδηγού, θα έπρεπε είτε να έχει πεθάνει είτε να φέρει βαρύτατα τραύματα, όπως η έτερη συνεπιβάτης που καθόταν πίσω. «Θα έπρεπε να είχε τραυματιστεί η αριστερή της πλευρά από το βάρος του Παντελίδη που έπεσε πάνω της», είπε ο μάρτυρας.

Από την πλευρά της κ. Κυριάκου στο δικαστήριο κατέθεσε ο πατέρας της ο οποίος επεσήμανε πως δεν βρισκόταν η κόρη του στο τιμόνι του αυτοκινήτου και πως την επίμαχη στιγμή που έγινε η σύγκρουση κοιτούσε το κινητό της. «Ο Παντελίδης ανέπτυξε ταχύτητα κάποια στιγμή», ανέφερε. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, η κόρη του δεν αντιλήφθηκε να είναι μεθυσμένος ο τραγουδιστής και γι’ αυτό μπήκε στο αυτοκίνητο. «Το βράδυ ήρθαν από το ανακριτικό και την ξύπνησαν να της πουν ότι υπήρχε μία καταγγελία ότι οδηγούσε και ευθυνόταν για το θάνατο του Παντελίδη. Κατέρρευσε ψυχολογικά όταν το άκουσε», συμπλήρωσε ο μάρτυρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ