ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
Η συνταγή της ημέρας: Πέννες με μανιτάρια
Η διαφορά βρίσκεται στο σοτάρισμα.
Θα το εξηγήσουμε απλά και ωραία: ο συνδυασμός της πέννας με το μανιτάρι, είναι πιο διάσημος στην ιταλική κουζίνα και από εκείνον της κρέμας γάλακτος με το χοιρινό. Ειδικότερα, όταν μιλάμε για μανιτάρια porcini, εννοούμε μία ολοκληρωμένη γεύση που δένει μοναδικά συστατικά όπως το σκόρδο, τον βασιλικό και τον μαϊντανό. Είναι μία από τις πιο κλασσικές ιταλικές συνταγές και θα αναβαθμίσει τα όσα γνώριζες μέχρι σήμερα για τα ζυμαρικά.
Και ναι, είναι αδιανόητα εύκολη.
Διαβάστε την συνταγή στο ratpack
-
PLUS +16 ώρες πριν
Κυριακή των Βαΐων: Γιατί σήμερα τρώμε ψάρι ενώ είναι Σαρακοστή
-
PLUS +1 ημέρα πριν
Τα έθιμα του Σαββάτου του Λαζάρου και της Κυριακής των Βαΐων
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Στο «Χρώματα & Αρώματα» θα βρεις χειροποίητες λαμπάδες που… μοσχοβολούν μεράκι!
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Η περιοχή του Ρεθύμνου όπου κυριαρχούν τα γραφικά χωριά και η υπέροχη φύση!