Ραφαήλ

Συνεχίζει τη μάχη ο μικρός Παναγιώτης στις ΗΠΑ, μετά τη νέα επέμβαση

Shares

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ συνεχίζει να δίνει μεγάλη μάχη στις ΗΠΑ, ωστόσο, κόλλησε μια ίωση που τον ταλαιπωρεί.

Πριν δέκα ημέρες, όπως ενημερώνουν οι γονείς του, ο Παναγιώτης Ραφαήλ έκανε μια νέα επέμβαση που κρίθηκε απαραίτητη για την πορεία της υγείας του. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη, αλλά ο μικρός κόλλησε μία ίωση που τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ από τότε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που τον βοηθούν να ανακάμψει. Ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και οι γονείς του δηλώνουν αισιόδοξοι ότι σύντομα θα ξεπεραστεί και αυτό το πρόβλημα.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση

«Αγαπημένοι μας φίλοι,

Έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε ειναι πολλά και συγκινητικά. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε τοσο πολύ για το παιδί μας.

Πριν δέκα μέρες κάναμε μια επέμβαση, η οποία κριθηκε απαραίτητη για την υγεία του παιδιου. Η επέμβαση πήγε καλά, δόξα τω Θεώ, αλλά δυστυχώς ο μικρός μας κόλλησε μια ίωση η οποία τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό.

Από τότε είμαστε στο νοσοκομείο, με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που βοηθούν τον μικρό μας ήρωα να ανακάμψει.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα.

Δυστυχώς ένας κοινός ιός που για μας τους υπόλοιπους μπορεί να ξεπεραστεί σε τρεις μέρες, για τα παιδιά σαν τον Παναγιωτάκη μας είναι πολύ επικίνδυνος.

 

Πηγή: Newsit

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *