ιερέας Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Δεν έβαζε μάσκα στο δικαστήριο ο ιερέας αλλά… συνετίστηκε όταν είδε το μπλοκάκι με το πρόστιμο!

Shares

Στο χθεσινό άρθρο του Daynight.gr, στο οποίο γινόταν λόγος για την παρουσία του ιερέα αρνητή της μάσκας στο δικαστήριο με… κανονική και προβλεπόμενη χρήση μάσκας, κλείναμε ως εξής:

Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε το γεγονός ότι ο ίδιος ο ιερέας φορούσε μάσκα τόσο μέσα στο δικαστήριο, όσο και κατά την αποχώρησή του από αυτό… Ελπίζουμε πως η κίνησή του αυτή, αποτυπώνει και μια ειλικρινή μεταμέλεια ως προς τις επικίνδυνες -για τη δημόσια υγεία- απόψεις που με παρρησία διακήρυσσε το τελευταίο χρονικό διάστημα ανά το Ρέθυμνο.

Οι ελπίδες μας αποδείχτηκαν φρούδες, καθώς κατά τη σημερινή του παρουσία στο Τριμελές  Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου όπου ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης του κληρικού, ο τελευταίος αρνήθηκε να φορέσει μάσκα, παρά τις προτροπές και συστάσεις της προέδρου, επικαλούμενος λόγους υγείας.

Η άρνησή του αυτή, είχε ως αποτέλεσμα η πρόεδρος να προχωρήσει προσωρινά σε διακοπή της δίκης και να προχωρήσει σε συστάσεις προς τον ιερέα ώστε να συμμορφωθεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Daynight.gr, όταν η έδρα απείλησε με πρόστιμο 150 ευρώ τον ιερέα, εκείνος αναγκάστηκε εν τέλει να φορέσει τη μάσκα!

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο κληρικός δεν εκπροσωπείται από δικηγόρο.

Την ίδια στιγμή, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, βρίσκεται συγκεντρωμένο πλήθος, το οποίο με συνθήματα συμπαραστέκεται στον ιερέα.

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *