Απίστευτο: Εργοδότες παίρνουν πίσω το δώρο του Πάσχα υπό την απειλή της απόλυσης

Shares

«Βροχή» οι καταγγελίες εργαζομένων που υπό την απειλή της απόλυσης αναγκάστηκαν να επιστρέψουν τα χρήματα

Είχαν προθεσμία ως και την Μ. Τετάρτη ώστε να καταβάλουν στους υπαλλήλους τους το δώρου του Πάσχα προκειμένου έτσι να γλιτώσουν διαδικασίες αυτοφώρου. Μόνο που κάποιοι εργοδότες όπως το έδωσαν… το πήραν πίσω!

Μια υπάλληλος εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και είπε πως αυτό της έχει συμβεί τόσο με το δώρο των Χριστουγέννων όσο και με το δώρο του Πάσχα. «Προχθές μας κάλεσε (ο εργοδότης) στο γραφείο του και μας είπε πως το δώρο του Πάσχα έχει μπει στο λογαριασμό μας. Όλοι χαρήκαμε. Μετά μας είπε πως είχε μετανιώσει για αυτό που έγινε τα Χριστούγεννα και ότι πλέον θα αλλάξει λίγο πολιτική. Και μας ανακοινώνει πως πλέον θα επιστρέφουμε μόνο το μισό ώστε να μοιράσουμε την ζημιά. Μου ήρθε συγκοπή από την απανθρωπιά του! Αν δεν είχα να σκεφτώ τα παιδιά μου θα τον πλάκωνα στο ξύλο. Σας μιλάω ειλικρινά. Είπα, μα το Θεό, μέρες που είναι, να δώσω τόπο στην οργή».

Τις τελευταίες ώρες οι ανώνυμες καταγγελίες υπαλλήλων στα εργατικά κέντρα όλης της χώρας πέφτουν «βροχή».  Στην Πάτρα, σε γνωστή αλυσίδα πρατηρίων υγρών καυσίμων, σε εταιρία ένδυσης και σε κατάστημα επισιτισμού, οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν το δώρο αμέσως μόλις το έλαβαν. Το ίδιο και σε μια ξενοδοχειακή μονάδα της Κρήτης. Στη Λάρισα το φαινόμενο παρατηρήθηκε σε αλυσίδα κομμωτηρίων ενώ στην Καβάλα σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο.

Πηγή:newsbeast

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *