Μέσα σε 24 ώρες η Πυροσβεστική δέχτηκε περισσότερες από 500 κλήσεις σε όλη την Κρήτη

Shares

Πυρετωδώς εργάζονται για περισσότερες από 24 ώρες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε ολόκληρη την Κρήτη για την παροχή βοήθειας στους πληγέντες από την καταστροφική κακοκαιρία.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι μόνο σε μία ημέρα, οι πυροσβεστικές υπηρεσίες δέχθηκαν περισσότερες από 500 κλήσεις για την παροχή βοήθειας.

Αναλυτικότερα:

• στην ευρύτερη περιοχή του νομού Χανίων η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 200 κλήσεις, εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν 69 αντλήσεις υδάτων, 66 κοπές δέντρων, 25 απομακρύνσεις αντικειμένων και 10 διασώσεις ατόμων.

• στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ρεθύμνου έγιναν 300 κλήσεις, εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν 120 αντλήσεις υδάτων, 10 κοπές δέντρων και 15 διασώσεις ατόμων.

• στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ηρακλείου η Πυροσβεστική δέχθηκε 20 κλήσεις, εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν 4 αντλήσεις υδάτων, 1 κοπή δέντρου και 2 διασώσεις ατόμων.

• στην ευρύτερη περιοχή του νομού Λασιθίου έγιναν 19 κλήσεις, εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν 6 αντλήσεις υδάτων και 3 κοπές δέντρων

Πηγή: maleviziotis.gr

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *