Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Μέσα σε 24 ώρες η Πυροσβεστική δέχτηκε περισσότερες από 500 κλήσεις σε όλη την Κρήτη

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πυρετωδώς εργάζονται για περισσότερες από 24 ώρες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε ολόκληρη την Κρήτη για την παροχή βοήθειας στους πληγέντες από την καταστροφική κακοκαιρία.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι μόνο σε μία ημέρα, οι πυροσβεστικές υπηρεσίες δέχθηκαν περισσότερες από 500 κλήσεις για την παροχή βοήθειας.

Αναλυτικότερα:

• στην ευρύτερη περιοχή του νομού Χανίων η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 200 κλήσεις, εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν 69 αντλήσεις υδάτων, 66 κοπές δέντρων, 25 απομακρύνσεις αντικειμένων και 10 διασώσεις ατόμων.

• στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ρεθύμνου έγιναν 300 κλήσεις, εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν 120 αντλήσεις υδάτων, 10 κοπές δέντρων και 15 διασώσεις ατόμων.

• στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ηρακλείου η Πυροσβεστική δέχθηκε 20 κλήσεις, εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν 4 αντλήσεις υδάτων, 1 κοπή δέντρου και 2 διασώσεις ατόμων.

• στην ευρύτερη περιοχή του νομού Λασιθίου έγιναν 19 κλήσεις, εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν 6 αντλήσεις υδάτων και 3 κοπές δέντρων

Πηγή: maleviziotis.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap