Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Νέο εξοργιστικό παραλήρημα του Τζούμα στον αέρα: «Άντε φύγετε από εδώ ανόητη»

Δημοσιεύτηκε

στις

tovima
Διαφήμιση
Διαφήμιση
108 Shares

Θα μπορούσε να πει κανείς πως ο Κωνσταντίνος Τζούμας το χειρότερο που θα μπορούσε να πει, το είπε χθες με τη δήλωσή του σχετικά με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα. Όμως, ποτέ όμως μην λες ποτέ.

Το Σάββατο το πρωί, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 και αυτή την φορά ήταν πιο εξοργιστικός από ποτέ.

Αρχικά, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε χθες, τόνισε πως: «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητήρ πάσης κακίας. Τρίτον, για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω».

Σε εκείνο το σημείο, η Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, με τον ηθοποιό να της μιλάει υποτιμητικά, λέγοντας: «Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί , άντε φύγετε από εδώ ανόητη» είπε ο ηθοποιός.

Ο Παναγιώτης Στάθης εξοργισμένος με τον χαρακτηρισμό του ανέφερε πως: «Σας άκουσαν οικογένειες ανθρώπων που έχουν χάσει τα παιδιά τους, τη μάνα τους, τη γυναίκα τους. Αυτούς έπρεπε να σκεφτείτε».

Ο κ. Τζούμας όμως συνέχισε το παραλήρημά του λέγοντας πως «Όχι, δεν έπρεπε να τους σκεφτώ, αυτοί θα έπρεπε να σκεφτούν εμένα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap