Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Η απόλυτη στιγμή «ευ αγωνίζεσθαι» στον τερματισμό του Ημιμαραθωνίου Κρήτης! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στιςΟ σημερινός ημιμαραθώνιος Κρήτης ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με τεράστια επιτυχία, σημαντικές επιδόσεις και θετικότατα σχόλια από όσους τον παρακολούθησαν από κοντά. Ανάμεσα στις πολλές στιγμές της έντονης αθλητικής προσπάθειας ξεχώρισε ωστόσο ο τερματισμός του αγώνα που άφησε το κοινό με ανοιχτό το στόμα και προκάλεσε το πιο δυνατό χειροκρότημα για την σπάνια κίνηση ευ αγωνίζεσθαι!

Ο Γιάννης Ζερβάκης και ο Κώστας Γκελαούζος, οι δύο δρομείς που συναγωνίζονταν πλάι-πλάι σε όλο το τελευταίο τμήμα της διαδρομής, λίγο πριν την κορδέλα του τερματισμού πιάστηκαν από το χέρι αναγνωρίζοντας την άξια προσπάθεια και των δύο καθώς κανείς δεν μπορούσε να κάνει την διαφορά για ακόμη ένα αγώνα.

Να σημειώσουμε πως πριν από μήνες, στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας και πάλι οι δύο αθλητές είχαν φτάσει μαζί στο τερματισμό και νικητής αναδείχθηκε ο Γκελαούζος με μόλις ένα δευτερόλεπτο διαφορά! Στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης λοιπόν θέλησαν να μην αναδείξουν νικητή αλλά να προσφέρουν σε όλους ένα τεράστιο μήνυμα ευ αγωνίζεσθαι σε δεκαετίες που κυριαρχεί ο άκρατος ανταγωνισμός στον αθλητισμό…

Άξιοι και οι δύο! Δείτε το μοναδικό βίντεο του τερματισμού:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap