Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Τα Super Markets Χαλκιαδάκης στηρίζουν τις Δομές Υγείας της Κρήτης | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Χαλκιαδάκης
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Με γοργούς ρυθμούς πραγματοποιούνται οι παραδόσεις ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού από την μεγάλη δωρεά της κρητικής εταιρείας, συνολικής αξίας 50.000 ευρώ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη δράση δωρεάς ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού στις Δομές Υγείας της Κρήτης από την Χαλκιαδάκης Α.Ε., μια δωρεά συνολικού ύψους 50.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 1/6 παραδόθηκαν στο Κέντρο Υγείας Χανίων στη Λεωφ. Καραμανλή 99 ένα φωτοτυπικό μηχάνημα Α3 Laser τεχνολογίας με λειτουργίες αντιγραφής, εκτύπωσης και έγχρωμης σάρωσης για τις ανάγκες λειτουργίας του και στο ΤΟ.Μ.Υ. Νομού Χανίων στην Καποδιστρίου & Δραγούμη μια συσκευή φυγοκέντρησης αίματος 28 θέσεων και ένα φωτοτυπικό μηχάνημα.

Τον εξοπλισμό παρέδωσε εκ μέρους της Χαλκιαδάκης Α.Ε. ο υπεύθυνος τομεάρχης των καταστημάτων Χανίων και Ρεθύμνου κ. Μανούσος Μπούχλης και παρέλαβαν ο κύριος Δρούτσος Σωτήριος και Μπραουδάκης Γεώργιος αντίστοιχα για τις 2 δομές υγείας της πόλης των Χανίων. 

 

Επίσης, την Παρασκευή 4/6/21 παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Ρεθύμνου ένας αυτόματος απινιδωτής Saver One Standard για τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής του Ρεθύμνου. Τον εξοπλισμό παρέδωσε εκ μέρους της εταιρείας η διευθύντρια του καταστήματος Χαλκιαδάκης στο Ρέθυμνο κα Βαγγελίτσα Γιαμιά και παρέλαβε η υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας κυρία Νικολουδάκη Αδαμαντία. 

 

Η δράση, η οποία εντάσσεται στο πλάνο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε. και υλοποιείται με τη συνεργασία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, έχει ως στόχο να ενισχύσει την προσπάθεια που καταβάλλεται από το υγειονομικό προσωπικό στις Δομές του τόπου μας και να καλύψει βασικές ανάγκες, όπου αυτές εντοπίζονται. Μέχρι σήμερα έχει παραδοθεί εξοπλισμός στο Κέντρο Υγείας Χανίων, στην Τοπική Ομάδα Υγείας Χανίων, στο Κέντρο Υγείας Ρεθύμνου, καθώς και στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Σητείας και ειδικότερα, μια συσκευή φυγοκέντρησης αίματος 28 θέσεων, ένας αυτόματος απινιδωτής, μια αναπνευστική συσκευή C-PAP, ένα holter ρυθμού και δυο φωτοτυπικά μηχανήματα, με τις αντίστοιχες βάσεις τους.

Οι δωρεές συνεχίζονται το επόμενο διάστημα και σε άλλες Δομές Υγείας, ως ελάχιστο δείγμα προσφοράς από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, αλλά και ως ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς όλες και όλους αυτούς που βρίσκονται εδώ και μήνες στην πρώτη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις δράσεις των super markets Χαλκιαδάκης, ακολουθώντας το σύνδεσμο: https://www.xalkiadakis.gr/el/nea

Χαλκιαδάκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap