Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

«Ξεφύτρωσε» νέο πάρκινγκ στο Ρέθυμνο – Η απόδειξη της οργής!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis
47 Shares

Και μη χειρότερα! Ακόμα δεν τον είδαμε, λεφτά θέλαμε και βγάλαμε!

Εξοργισμένοι είναι οι πολίτες στο Ρέθυμνο με το “νέο” επί πληρωμή πάρκινγκ που ξεφύτρωσε δυτικά της Φορτέτζας. Χωρίς καμία υποδομή παρά μια υποτυπώδη περίφραξη, ξεκίνησε να χρεώνει 4 ευρώ το παρκάρισμα, όπως δείχνει και η απόδειξη της οργής που απέστειλε αναγνώστρια του Daynight, σχολιάζοντας το γεγονός:

“Έχουμε ξεφύγει τελείως δεν υπάρχει κανείς να βάλει φρένο. Στον χώρο σταθμεύσεως (δίπλα στα Ηλιοβασιλέματα Ρέθυμνο) πήγα να παρκάρω και μου πήραν 4€, ιδιωτικό έχουν τρελαθεί. Χωρίς καμία υποδομή, ασφαλτόστρωση διαγράμμιση κλπ, ένας στάβλος και ζητάνε 4€ δηλ. όλοι πρέπει να κάνουμε αρπαχτές! Ω Ελλάς αρχαία χώρα, τί αρπαχτικά βγάζεις τώρα!”.

Δεν υπάρχουν που δεν υπάρχουν θέσεις στάθμευσης, έχει ξεκινήσει και η ψηφιακά ελεγχόμενη στάθμευση και το παρκάρισμα πάει από το κακό στο χειρότερο στην καθημερινότητα των ντόπιων, αλλά και των τουριστών που έρχονται να προστεθούν το καλοκαίρι.

Οι ιθύνοντες τηρούν σιγήν ιχθύος, ενώ η οργή των πολιτών ξεχειλίζει για το μαρτύριο της ανεύρεσης θέσης στάθμευσης στο Ρέθυμνο, γιατί όχι μόνο είναι ένας καθημερινός, γρίφος δυσεπίλυτος, αλλά περνάει όλο και περισσότερο μέσα από την τσέπη.

Σάμπως δεν έχουν ακριβύνει όλα ή περισσεύουν στον καθένα τα ευρώ να τα δίνει κάθε μέρα για κάτι που σχεδόν δεν υπάρχει εναλλακτική.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap