Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΡΕΘΥΜΝΟ: Ξεκίνησαν τα Χριστουγεννιάτικα bazzar από τον «Σύλλογο Αγάπη»

Δημοσιεύτηκε

στιςΤα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Σύλλογος Αγάπη μας έβαλε ήδη στο κλίμα των εορτών με το Χριστουγεννιάτικο bazaar του για δυο ημέρες έξω από το δημαρχείο του Ρεθύμνου.

*Γράφει η Ιωάννα Καψάλη γράφει για το Daynight.gr

Στο παζάρι υπήρχαν διάφορες χειροτεχνίες και όχι μόνο, προσφορές φίλων του συλλόγου για να συμβάλουν με κάθε δυνατό τρόπο στη στήριξη του.

Η Ζωή Μακρυδάκη, κοινωνική λειτουργός του συλλόγου εξηγεί: ” Ο Σύλλογος Αγάπη ιδρύθηκε το 1989 ως κέντρο διημέρευσης ημερήσιας φροντίδας για ενήλικα άτομα με νοητική στέρηση. Οι δωρεάν υπηρεσίες που παρέχει το κέντρο αφορούν την κοινωνική φροντίδα, προγράμματα ψυχοκοινωνικής στήριξης, εκπαίδευση για την αυτοεξυπηρέτηση των ατόμων αυτών καθώς και προγράμματα σωματογνωσίας, σωματικής υγιεινής και ιατροφαρμακευτικής παρακολούθησης από ψυχίατρο”.

“Σε ό,τι αφορά τον ελεύθερο χρόνο των υποστηριζόμενων του συλλόγου, έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν στο εργαστήριο χειροτεχνίας ή κηπουρικής. Οι μετακινήσεις τους πραγματοποιούνται με το λεωφορείο του κέντρου ή με ταξί, τα οποία έξοδα επιβαρύνεται ο σύλλογος”.

“Αυτή την χρονική περίοδο ο Σύλλογος Αγάπη έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα στο “ΚΡΗΤΗ”, μέσω της Περιφέρειας Κρήτης”.

Διήμερο ήταν το Χριστουγεννιάτικο παζάρι όπως και κάθε χρόνο και τα έσοδα από τα εκθέματα και τις δημιουργίες που πρόσφεραν οι φίλοι του κέντρου θα ενισχύσουν οικονομικά το σύλλογο.

Για όσους θέλουν να επισκεφθούν το κέντρο, λειτουργεί από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, από της 7:30 π.μ. μέχρι της 3:30 μ.μ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap