Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Μαζεύτηκαν για να παίξουν ζάρια και τους «μάζεψε» η Αστυνομία

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Συνελήφθησαν, χθες (16.12.2020) το βράδυ στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.ΚΕ) Ρεθύμνης τρείς ημεδαποί για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.
Επιπλέον συνελήφθησαν ακόμη επτά ημεδαποί για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.
 Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, χθες (16.12.2020) το βράδυ, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε επιχείρηση ιδιοκτησίας  ημεδαπού.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο ημεδαπός ιδιοκτήτης της επιχείρησης, είχε επιτρέψει σε τρείς (3) ημεδαπούς την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσσών «κύβοι – ζάρια», οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Επιπλέον συνελήφθησαν ακόμη επτά ημεδαποί ως θαμώνες του καταστήματος για παράβΙαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του ιδιοκτήτη βεβαιώθηκαν παραβάσεις για τη νομοθεσία περί παιγνίων και προστασίας δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.
 

Τα πρόστιμα χτες στην Κρήτη

58 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 89 πρόστιμα για περιορισμό της κυκλοφορίας ήταν το αποτέλεσμα των χθεσινών ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη.
Τα πρόστιμα για μάσκα έχουν ως εξής: 11 στα Χανιά, 13 στο Ρεθυμνο, 14 στο Ηράκλειο, 13 στο Λασίθι και 7 ΒΟΑΚ.
Για άσκοπη μετακίνηση βεβαιώθηκαν 7 πρόστιμα στα Χανιά, 17 στο Ρέθυμνο, 54 στο Ηράκλειο, 3 στο Λασίθι και 8 στο ΒΟΑΚ.

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap