Βρειτε μας στα Social Media
 

Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο θα γλεντήσει για τα καλά στη χοροεσπερίδα του Άρη την Κυριακή 11/08!

Δημοσιεύτηκε

στις

Άρης Ρεθύμνου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορούμε εύκολα να πούμε ότι η χοροεσπερίδα που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι ο Άρης Ρεθύμνου, έχει εξελιχθεί σε ιδιότυπο… θεσμό για την πόλη μας!

Έτσι και φέτος, λοιπόν, ο ιστορικός Αθλητικός Σύλλογος του Ρεθύμνου, ο οποίος μας έχει συνηθίσει πια σε εκδηλώσεις που ικανοποιούν και τους πλέον απαιτητικούς, υπόσχεται να μας χαρίσει μια υπέροχη βραδιά, η οποία -δε χωράει αμφιβολία- ότι και φέτος θα κρατήσει μέχρι τέλους!

Η χοροεσπερίδα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 22:00 στον προαύλιο χώρο του 4ου Γυμνασίου Ρεθύμνου.

Στην σκηνή θα είναι και φέτος οι Δημήτρης και Μιχάλης Κουνάλης, οι οποίοι αποτελούν… εγγύηση επιτυχίας, μαζί βέβαια με την εξαιρετική τους ορχήστρα που κάθε φορά ξεσηκώνει το κοινό και χαρίζει αυθεντικές στιγμές διασκέδασης.

 

Κουνάλης

 

Όσοι έχουν βρεθεί σε βραδιές προηγούμενων ετών γνωρίζουν. Για τους υπόλοιπους δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Αρκεί να μπουν εδώ και να δουν τι συνέβη πέρυσι, όπου περισσότερα από 1500 άτομα το «έκαψαν» με την καρδιά τους

Η μεγαλύτερη μουσική κρητική βραδιά της πόλης του Ρεθύμνου πλησιάζει.. επικίνδυνα κι αν θέλετε να κλείσετε θέση μπορείτε να απευθυνθείτε στα εξής τηλέφωνα: 6973821669 & 6947153167

Άρης Ρεθύμνου
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap