Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Χωρισμένη μητέρα 3 παιδιών κατάφερε να κρατήσει το αυτοκίνητό της

Δημοσιεύτηκε

στιςΤο αυτοκίνητό της κατάφερε να κρατήσει μία μητέρα 3 παιδιών, με χαμηλό εισόδημα, ενώ παράλληλα «έσωσε» και το σπίτι της.

Πρόκειται για μία διαζευγμένη γυναίκα 53 ετών, που διαμένει στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου, πρώην ξενοδοχοϋπάλληλο, που σήμερα εργάζεται με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου σε καφετέρια, με το μισθό της να μην ξεπερνά τα 320,63 ευρώ (μερική απασχόληση).

Τα περιουσιακά στοιχεία που έχει στην διάθεσή της είναι μία κατοικία 105 τ.μ. και μία αποθήκη επιφάνειας 20 τ.μ. εντός αγροτικού ακίνητου επιφάνειας 24.020 τ.μ., καθώς και ένα αγροτεμάχιο εκτάσεως 3.000 τ.μ.

Η γυναίκα αγόρασε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, με διαμεσολάβηση τράπεζας (δανειοδοτήθηκε με το ποσό των 20.900 ευρώ), με τον όρο ότι ο πωλητής ου αυτοκινήτου διατηρεί την κυριότητα, ωσότου το ποσό της αγοράς του οχήματος αποπληρωθεί.

Όμως επειδή η 53χρονη δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην αποπληρωμή του ποσού της αγοράς του αυτοκινήτου της, αλλά και γιατί είχε περιέλθει σε μόνιμη και γενική αδυναμία πληρωμής των δόσεων της, με τον κίνδυνο όχι μόνο να χάσει το αγορασθέν αυτοκίνητο, αλλά και το ίδιο της το σπίτι, προσέφυγε στο νόμο Κατσέλη, όπου δικαιώθηκε.

Έτσι, κατάφερε, αφενός να επέλθει η κυριότητα του αυτοκινήτου της σε εκείνη, αφετέρου να ρυθμίσει το χρέος της σε δόσεις που μπορεί να αποπληρώσει, αλλά το κυριότερο να σώσει το σπίτι της.

Πηγή: neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap