Βρειτε μας στα Social Media
 

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Στην Κρήνη Ριμόντι εγκαταστάθηκε εξωτερικός αυτόματος απινιδωτής | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήνη Ριμόντι, στην καρδιά της Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου, επέλεξαν, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και το Τοπικό Παράρτημα Ερυθρού Σταυρού, να εγκαταστήσουν τον εξωτερικό αυτόματο απινιδωτή, τον οποίο δώρισε προ ημερών στο Δήμο,   ο κ. Martin Fagan ιδρυτής της αγγλικής φιλανθρωπικής οργάνωσης “Community Heart Beat,  φιλέλληνας και επί σειρά ετών επισκέπτης της περιοχής της Αγίας Γαλήνης.

Προκειμένου, ωστόσο, να υπηρετήσει το σκοπό ύπαρξης τους και να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή σε περίπτωση που προκύψει ανάγκη, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό  προγραμματίζει την ενημέρωση των καταστηματαρχών της περιοχής του «Πλατάνου», οι οποίοι θα είναι πιθανότατα οι πρώτοι που θα κληθούν να αξιοποιήσουν το εξαιρετικό αυτό μηχάνημα του οποίο είναι εύχρηστο και μπορεί ν’ αποβεί σωτήριο.

Την Τρίτη, λοιπόν, 31 Ιουλίου 2018, στις 6 το απόγευμα, στην Κρήνη Ριμόντι εξειδικευμένο Μέλος του Ερυθρού Σταυρού θα κάνει παρουσίαση της χρήσης του απινιδωτή στους περιοίκους και επιχειρηματίες αλλά και σε όσους συμπολίτες ή επισκέπτες ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας του.

Θα προηγηθεί έγγραφη ενημέρωση των περιοίκων για τη συγκεκριμένη δράση κι ελπίζεται ότι η συμμετοχή θα είναι αρκούντως ικανοποιητική αφού όσο περισσότεροι γνωρίζουν τη χρήση απινιδωτή τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή.

Πηγή: rethemnosnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap