Βρειτε μας στα Social Media
 

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Μπαίνουν μικροί κάδοι έξω από τα σπίτια της Παλιάς Πόλης | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καινούριους μικρούς, οικιακούς κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης, προμηθεύτηκε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνης και ήδη έχει αρχίσει η διανομή τους στους συμπολίτες που διαμένουν στο ιστορικό Κέντρο και έχουν ήδη αιτηθεί προμήθειας των ειδικών κάδων για τα οικιακά τους απορρίμματα είτε επειδή δεν διαθέτουν είτε επειδή επιθυμούν ν’ αντικαταστήσουν τους διαθέσιμους, λόγω φθοράς τους.

Επειδή η Υπηρεσία δεν έχει εκ των πραγμάτων ακριβή εικόνα για τις ανάγκες των οικιών,  παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες να επικοινωνούν στα τηλ: 28310 57940 ή 40002-3 ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία διανομής και παράδοσης των κάδων.  

Με την ευκαιρία, η Υπηρεσία Καθαριότητας ευχαριστεί τους συμπολίτες για τη συνεργασία τους και την  ενεργή συμμετοχή τους στην διαρκή προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος για τη διατήρηση της καθαριότητας στο Ρέθυμνο σε υψηλά επίπεδα.

 

 

Με την ελπίδα η συνεργασία αυτή να ενισχύεται καθημερινά και ο στόχος, να παραμείνει το Ρέθυμνο μια από τις πιο καθαρές πόλεις της χώρας,  να βρίσκει πάντοτε θερμούς υποστηρικτές, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Δημήτρης Λελεδάκης και τα στελέχη της Υπηρεσίας εύχονται σε όλους του Ρεθεμνιώτες Υγεία, Αγάπη, Δύναμη  και Ευημερία για τη Νέα Χρονιά και Καλές Γιορτές!  

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap