Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Σε ποιες οδούς διακόπτεται η κυκλοφορία οχημάτων από τις 2 έως τις 4 Απριλίου

Δημοσιεύτηκε

στις

μπαρ
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εργασίες χωροθέτησης και διαγραμμίσεων στην οδό Αυστραλών Πολεμιστών και σε τμήματα των οδών Άρη Βελουχιώτη και Ιωνίας, στην περιοχή Μισίρια θα εκτίσει ο Δήμος Ρεθύμνης από την Τρίτη 2 Απριλίου έως και το Σάββατο 4 Απριλίου 2024.

Οι παρεμβάσεις κρίθηκαν αναγκαίες και εγκρίθηκαν με την υπ΄ αρ. 348/2023 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνου, δεδομένου ότι πρόκειται για πολυσύχναστες οδούς ειδικά κατά τη θερινή περίοδο. Σύμφωνα με τη μελέτη προβλέπονται, μεταξύ άλλων, η αποκατάσταση του πεζοδρομίου της οδού Άρη Βελουχιώτη σε δύο σημεία με σκοπό την ασφαλέστερη διάβαση των πεζών , η τοποθέτηση σταμπωτής ασφάλτου επί της διασταύρωσης των οδών Αυστραλών Πολεμιστών & Άρη Βελουχιώτη με σκοπό την προειδοποίηση των οδηγών και την μείωση της ταχύτητας των διερχόμενων ο χημάτων, η δημιουργία νέων διαβάσεων πεζών και την τοποθέτηση προειδοποιητικών σημάτων κυκλοφορίας πεζών κ.α .

Για την ασφαλή και απρόσκοπτη εκτέλεση των προγραμματισμένων εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα 2-6 Απριλίου στα παρακάτω τμήματα:

α) Στην οδό Αυστραλών Πολεμιστών από τη συμβολή της με την Μάχης Ποταμών έως την οδό Άρη Βελουχιώτη
β) Στο τμήμα της οδού Ιωνίας από τη συμβολή της με την οδό 110 Μαρτύρων έως την οδό Αυστραλών Πολεμιστών
γ) Στο τμήμα της οδού Άρη Βελουχιώτη από την οδό Αυστραλών Πολεμιστών μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μ. Μπριλλάκη.

Με τη διαβεβαίωση ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για ελαχιστοποίηση της όχλησης από την εκτέλεση των εργασιών, παρακαλούμε τους κατοίκους κι επισκέπτες της περιοχής να επιδείξουν κατανόηση, να σεβαστούν τις σημάνσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες ρύθμισης της κυκλοφορίας προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα και ταλαιπωρία στις μετακινήσεις τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ