Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Μια πράξη αγάπης από τους πολίτες του Ρεθύμνου: Προσφορά τροφίμων στο Φιλόπτωχο Ταμείο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για μια ακόμη φορά φάνηκε η ενεργή συμμετοχή των πολιτών του Ρεθύμνου με πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό τους. Με αφορμή την εκδήλωση “Ο δικός μας Διονύσης Σαββόπουλος” που παρουσίασε ο Μουσικός Καρπός στο Ωδείο Ρεθύμνου και την εθελοντική προσπάθεια και συμμετοχή του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου, ΣΥΝΠΟΛΙΣ, συλλέχθηκε μια ικανή ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας, που προσφέρθηκε στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Γράφει η Ιωάννα Καψάλη 

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εκδήλωση και το αποτέλεσμα φάνηκε στην πράξη με την παράδοση τροφίμων που πραγματοποιήθηκε στο Φιλόπτωχο Ταμείο. Ο Γιώργος Παπαδόσηφος, μέλος του ΣΥΝΠΟΛΙΣ, ανέφερε σε προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντελεστές και στο πολυπληθές κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση!”.

Η εκδήλωση τελέσθηκε με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου με μεγάλη απήχηση από το κοινό του Ρεθύμνου. Η Χορωδία του Μουσικού Καρπού με τη συνοδεία κουιντέτου πνευστών μουσικών οργάνων απέδωσε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που εισέπραξαν οι φίλοι της μουσικής, ενώ αξίζει να γίνει αναφορά στο ότι συμμετείχαν μουσικοί και ερασιτέχνες μουσικοί από το Ρέθυμνο υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Μαυράκη.

Οι εθελοντικές πράξεις που γίνονται καθημερινά από ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο και τους συνανθρώπους τους αποτελούν παράδειγμα για τον καθένα μας, δίνοντας ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap