Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Εργαστήρι για την καταπολέμηση του στρες και του άγχους

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του  Δήμου Ρεθύμνης, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ. Άννα Ελευθεριάδου και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, ενημερώνουν τις/τους συμπολίτισσες/-ες  ότι  μετά την επιτυχή ολοκλήρωση τριών κύκλων συναντήσεων, ξεκινά εκ νέου η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για το ψυχοεκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα “Στρες και άγχος στην καθημερινότητα”. 

Το εργαστήρι στοχεύει στην ενίσχυση της ψυχικής υγείας του τοπικού πληθυσμού μέσα από την εκπαίδευση των συμμετεχόντων, στη διαχείριση των ψυχοκοινωνικών πτυχών του στρες και του άγχους. Οι ομάδες του εργαστηρίου είναι ολιγομελείς και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενήλικες που διαβιούν στο Ρέθυμνο.  

Κάθε κύκλος περιλαμβάνει έξι  (6) εργαστηριακές συναντήσεις και κάθε συνάντηση διαρκεί περίπου 3 ώρες. Οι συναντήσεις γίνονται στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας κατά τις πρωινές ώρες Στη διάρκεια τους,  αναλύονται μέσα από  βιωματικές τεχνικές, θέματα όπως η κατανόηση των μηχανισμών στρες και άγχους, τρόποι  δημιουργίας και  συντήρησης τους, τεχνικές διαχείρισης. 

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Κοινότητας (Γερακάρη 24, πάροδος) στο τηλέφωνο 2831051916 και στο e-mail: ken.koinotitas.reth@gmail.com. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. 

Διαφήμιση
Διαφήμιση lioni
Διαφήμιση lioni
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση falangas
Διαφήμιση falangas
Διαφήμιση tsouderos
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση tsouderos
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ