Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Τρομερή κίνηση από το «Ρέθυμνο Cretan Kings»: Τρόφιμα αντί για εισιτήριο θα προσφέρει ο κόσμος στο ματς με τον Ιωνικό!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ματς της 11ης αγωνιστικής της Basket League 2019/20 με τον Ιωνικό Νικαίας (14/12 στις 15:45), δεν θα είναι σαν ένα από όλα τα άλλα. Κι αυτό γιατί οι παράγοντες της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings αποφάσισαν να μην εκδοθούν εισιτήρια, ώστε ο κόσμος να προσφέρει από τουλάχιστον ένα κιλό τρόφιμα μακράς διάρκειας σαν αντίτιμο για την είσοδό του στο Μελίνα Μερκούρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, πιστή στις αρχές της κοινωνικής της ευθύνης, αποφάσισε να αφιερώσει τον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας στην αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά.

Στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League (14 Δεκεμβρίου – 15.45), με σύνθημα «Βάλε κι εσύ καλάθι, μπορείς!», θα συγκεντρωθούν τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων του Νομού Ρεθύμνου. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με την προϋπόθεση να φέρουν από ένα κιλό τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιείται στα καλάθια που θα είναι τοποθετημένα σε όλες τις θύρες του κλειστού γυμναστηρίου Μελίνα Μερκούρη την ημέρα του αγώνα, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 14.00 έως τη λήξη του.

Στην πρωτοβουλία αυτή μπορούν να συνεισφέρουν και οι επαγγελματίες της πόλης μας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο σε αυτήν την πολύ σημαντική προσπάθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2831036279“.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap