Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Αστυνομικός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κρούσμα κορονοϊού στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου έχει προκαλέσει κινητοποίηση και στις υπηρεσίες της αστυνομίας.
Ο αστυνομικός που επιβεβαιώθηκε θετικός στον ιό την Κυριακή, ενημέρωσε άμεσα την υπηρεσία του και εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο που προβλέπεται.
Άμεσα  τέθηκαν σε προληπτική καραντίνα οι συνάδελφοι του που ήταν στην υπηρεσία ενώ όπως έγινε γνωστό θα γίνουν τεστ σε όλους τους αστυνομικούς με τους οποίους πιθανά ήρθε σε επαφή.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων έχει θέσει το θέμα της προστασίας των αστυνομικών υπόψη των αρμοδίων, με πρώτο τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με έγγραφο που έχει αποστείλει.
Πάγιο αίτημα των αστυνομικών είναι να ληφθούν όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας, να χορηγηθεί δωρεάν όλο το υγειονοµικό υλικό που απαιτείται για την προστασία τους από τον κορονοϊό και την προστασία των ευπαθών ομάδων και δωρεάν τεστ σε όλους. Επίσης, ζητούν να χορηγηθεί ειδικό επίδοµα στο αστυνοµικό προσωπικό λόγω και της δεύτερης ανάκλησης αδειών, καθώς και να εισαχθούν οι υπηρετούντες στην Ελληνική αστυνοµία στον κλάδο βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελµάτων, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του λειτουργήματος που επιτελούν.
Πηγή: rethenmnosnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap