Βρειτε μας στα Social Media
 

Ρέθυμνο

ΡΕΘΥΜΝΟ: Συγκίνηση αλλά και γέλιο από τη θεατρική παράσταση του Α.Ψ.Ε.Ν.Τ.Η! | Δείτε ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

*Φωτορεπορτάζ της Ιωάννας Καψάλη για το Daynight.gr

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση της εθελοντικής ομάδας θεάτρου «Α.Ψ.Ε.Ν.Τ.Η.». Αρκετός κόσμος παρακολούθησε μονόλογους Αρχαίας Τραγωδίας και Κλασικού ρεπερτορίου, σκηνές από έργα ελληνικού ρεπερτορίου με έμφαση στην κωμωδία και αποσπάσματα από το έργο του Χόρχε Μπουκάι «Να σου πω μια ιστορία».

Η εθελοντική ομάδα Από Ψυχής Εθελοντής Νέος Τώρα Ηθοποιός προκύπτει από μια ηθελημένη ανορθογραφία του αψέντι. Επέλεξε το έργο του Χόρχε Μπουκάι για το λόγο του ότι είναι ψυχολόγος και βρίσκεται ενεργά στο χώρο της ψυχικής υγείας μέσω αρκετών διαλέξεων.

Ο Βαγγέλης Λιοδάκης, συντονιστής της ομάδας και ηθοποιός υποστηρίζει: “Η τέχνη του θεάτρου και η διαδικασία προσέγγισης κάποιου ρόλου ή χαρακτήρα που ποτέ δεν θα βρεθεί κάποιος που τον υποδύεται, θεωρείται αρκετά λυτρωτική, διότι μέσα από αυτό βρίσκει κάποιος πτυχές του χαρακτήρα του που δεν είχε γνωρίσει. Η διάθεση για έκθεση στο κοινό μέσω κάποιου ρόλου ή χαρακτήρα προσεγγίζει πιο εύκολα προσωπικά θέματα του καθενός και αποτελεί κατά μια έννοια αυτοθεραπεία“.

Η εθελοντική ομάδα θεάτρου είναι ανοιχτή προς τους πολίτες του Ρεθύμνου με ραντεβού τον Σεπτέμβριο πλέον για να καλέσει καινούργια μέλη. Είναι μια μικτή ομάδα από εθελοντές – φίλους του Κέντρου Ψυχικής Υγείας και λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας ανοιχτή όλο τον χρόνο για να στηρίξει ή να συμβουλέψει άτομα που άπτονται ψυχικών προβλημάτων ή παραγόντων.

Η συμβολή των εθελοντών – φίλων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας είναι μεγάλη, αφού όλοι απλώνουν το χέρι στον συνάνθρωπό τους. Η θεατρική παράσταση προκάλεσε συγκίνηση αλλά και γέλιο στους θεατές που την παρακολούθησαν και εντυπωσιάστηκαν αρκετά από το αποτέλεσμα.

Μια καταπληκτική εναλλαγή χαρακτήρων και αφηγήσεων που άφησε γνωστούς και φίλους θεατές άναυδους από την υπέροχη απόδοση των ρόλων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap