Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ερωτηματικά για το πτώμα που βρέθηκε στο Ρέθυμνο – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις


Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση του πτώματος που βρέθηκε χθες μέσα σε βαρέλι στα Μισίρια Ρεθύμνου.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες εκτιμήσεις των ιατροδικαστών για τον σκελετό που βρέθηκε μέσα σε πλαστικό βαρέλι, στον Πλατανιανό Ποταμό στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το creta24.gr, ο σκελετός ανήκει σε άνδρα ηλικίας 45 έως 65 ετών. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, οι ιατροδικαστές φαίνεται να καταλήγουν ότι πρόκειται για έγκλημα χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστός ο τρόπος θανάτου του άνδρα. Επίσης, από την ιατροδικαστική εξέταση της σορού, δεν μπορεί να φανεί σε αυτήν την φάση η εθνικότητα του πτώματος, λόγω της αλλοίωσης των χαρακτηριστικών.

Σχετικά με τον χρόνο θανάτου του, φαίνεται πως έχει επέλθει περισσότερο από έναν χρόνο πριν τον εντοπισμό το πτώματος.

πτώμα ρέθυμνο

Τι δήλωσε ένας από τους εργάτες

Το μακάβριο εύρημα βρήκαν εργάτες που προσπάθησαν να καθαρίσουν τον ποταμό. Μάλιστα, ένας από τους εργάτες δήλωσε στα Ρεθεμνιώτικα Νέα πως «με κάλεσε στο τηλέφωνο ο χειριστής μηχανήματος της εταιρείας μου. Εκείνος είδε πρώτος το πτώμα».

«Βρισκόταν με το μηχάνημα σε σημείο με πάρα πολλά καλάμια και κάποια στιγμή θέλοντας να περάσει βλέπει ένα μπλε πλαστικό βαρέλι όρθιο και πήγε να το κάνει στην άκρη για να περάσει. Το βαρέλι έπεσε και από το στόμιο του πετάχτηκε έξω το κεφάλι. Κατάλαβε αμέσως ότι ανήκει σε άνθρωπο», συμπλήρωσε και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ λογικό να σοκαριστεί ο χειριστής, αλλά το παλικάρι προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του. Με κάλεσε στο τηλέφωνο και πήγα. Η εικόνα ήταν και για μένα σοκαριστική, ομολογώ. Δεν ήταν σκελετός, όπως αρχικά ακούστηκε, αλλά πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση. Φαινόταν πεντακάθαρα. Έχω τη βεβαιότητα ότι ανήκει σε άνδρα διότι φαίνονταν καθαρά τα γένια του. Παρότι δεν έχω εμπειρία από τέτοια πράγματα, κατά την άποψη μου δεν ήταν πάνω από 40 ετών».

«Καλέσαμε την αστυνομία, ήρθαν τα παιδιά από την ασφάλεια και τους υποδείξαμε το σημείο. Ήρθε και ιατροδικαστής μετά. Κι εγώ κι ο χειριστής καταθέσαμε στην αστυνομία», επισήμανε και σημείωσε ότι: «το βαρέλι δεν ήταν μεγάλο και σίγουρα δεν χωρούσε ολόκληρος άνθρωπος μέσα. Εμείς είδαμε το κεφάλι και μέχρι τους ώμους. Ούτως ή άλλως είναι αδύνατον να χωρούσε ολόκληρο το σώμα ανθρώπου. Με άλλο τρόπο ναι θα χωρούσε και καταλαβαίνετε τι θέλω να πω….».


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ