Βρειτε μας στα Social Media
 

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Η υπέροχη Νατάσσα Μποφίλιου δίνει σήμερα συναυλία για έναν ΥΠΕΡΟΧΟ σκοπό!

Δημοσιεύτηκε

στις

Μποφίλιου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναυλία με το κοινωνικό μήνυμα «Μαζί Μπορούμε», με την Νατάσσα Μποφίλιου, για να αποκτήσει ο Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου το δικό του minibus, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Αυγούστου στη Φορτέτσα.

Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία και το απόλυτο sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, κάνουν το σαλόνι τους υπαίθριο και παρουσιάζουν τα «Ελληνικά διάφορα», σε επιλεγμένους προορισμούς ανά την Ελλάδα!

Τα «Ελληνικά διάφορα», η νέα παράσταση – πρόταση της αγαπημένης τριάδας που γοήτευσε το κοινό και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για την τόλμη και την αρτιότητά της, υπόσχεται να σας προσφέρει ένα ξεχωριστό ταξίδι στη μνήμη και το συναίσθημα, με μια επιλογή από τα πιο γνωστά τραγούδια που αγαπήσαμε μέσα στα χρόνια.

Σαν μια καλοκαιρινή βραδιά σε μια βεράντα με φίλους…

https://www.facebook.com/NatassaBofiliou/videos/440703883402281/

Τρίτη 20 Αυγούστου: ΛΟΦΟΣ ΦΟΡΤΕΤΖΑ, Ρέθυμνο
Τιμή κανονικού εισιτηρίου: €
Τιμή μειωμένου*(προπώληση, φοιτητές, ΑΜΕΑ) εισιτηρίου: 3€
[ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ]

Ώρα προσέλευσης: :
Ώρα έναρξης: :
Τηλ. Επικοινωνίας: 6944 27 37 55

 

Συναυλία με το κοινωνικό μήνυμα «Μαζί Μπορούμε» για να αποκτήσουμε το δικό μας minibus!

Διοργάνωση: Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου

Ποιοι είμαστε: Είμαστε ο μόνος ενεργός γονεϊκός φορέας που παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης & εκπαίδευσης σε άτομα με αναπηρία στο Νομό Ρεθύμνου από το 2007 μέχρι και σήμερα. Λειτουργούμε την δομή Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ Ρεθύμνου «Μαζί Μπορούμε» και δύο ακόμα δράσεις, το «Κοινωνικό Στέκι ΑΜΕΑ» & την «Ομάδα Εφήβων ΑΜΕΑ». Επόμενος στόχος μας είναι η ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Διημέρευσης για ενήλικα άτομα με αναπηρία στο Ρέθυμνο.

Σκοπός της εκδήλωσης: Στη φάση αυτή κρίνεται απαραίτητο, για την καλύτερη λειτουργία των ήδη υπαρχόντων δομών του Συλλόγου αλλά και της μελλοντικής δομής που ετοιμάζεται, η απόκτηση ιδιόκτητου minibus, το οποίο θα διασφαλίσει την προσβασιμότητα όλων των παιδιών, εφήβων & ενηλίκων ατόμων με αναπηρία στα προγράμματα του Συλλόγου μας.

Μποφίλιου
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap