Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Αυτό είναι το χωριό της Κρήτης όπου η Χρυσή Αυγή πήρε ΜΗΔΕΝ ψήφους! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Φουρφουράς
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Την πανωλεθρία γνώρισε η Χρυσή Αυγή στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, καθώς μετά από 7 χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας, η οργάνωση του Νίκου Μιχαλολιάκου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το όριο του 3% και βρέθηκε εκτός βουλής.

Από την επόμενη μέρα κιόλας, εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις κάνουν λόγο για εσωκομματικές τριβές και ζητήματα ηγεσίας, με τα δυσαρεστημένα στελέχη να… φωνάζουν με την απουσία τους από το βίντεο που ανέβασε η Χρυσή Αυγή, ως απάντηση στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Κι αν οι τραγικές εκλογικές επιδόσεις της Χρυσής Αυγής δεν ήταν και τόσο αναμενόμενες σε αρκετές περιφέρειες της χώρας, η Κρήτη έχει δείξει εδώ και χρόνια συνεπέστατη στην άρνησή της να ψηφίσει το συγκεκριμένο κόμμα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής κυμάνθηκαν για μία ακόμη εκλογική διαδικασία σε πενιχρά επίπεδα, ενώ υπήρξε ένα χωριό που δεν βρέθηκε ούτε ένας κάτοικος για να στηρίξει το κόμμα του Μιχαλολιάκου. 

Πρόκειται για τον Φουρφουρά, ένα χωριό στα νοτιανατολικά του νομού Ρεθύμνης, στο κέντρο της πρώην επαρχίας Αμαρίου. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, στον Φουρφουρά κατοικούν 605 κάτοικοι,  αποτελώντας το πολυπληθέστερο χωριό του Αμαρίου. Παρ’ όλα αυτά, η απήχηση των εθνικοσοσιαλιστικών αναφορών της Χρυσής Αυγής, είναι ανύπαρκτη.

Το Daynight.gr σας παραθέτει το παρακάτω έγγραφο, από το 44ο εκλογικό τμήμα, που το πιστοποιεί:

 

 

Φουρφουράς
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap