Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΡΕΘΥΜΝΟ: Αυτό το μακιγιάζ ήταν διαφορετικό από όλα τα άλλα! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
111 Shares

Πολλά χαμόγελα είδα την Πέμπτη από τις φίλες του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, έπειτα από ένα μακιγιάζ που τις παρακίνησε να βγουν μια βόλτα στην πόλη.

Κοινωνικό έργο φαίνεται ότι επιτελούν οι σπουδάστριες του Δημόσιου ΙΕΚ του τμήματος αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ στο Ρέθυμνο, αφού με δική τους πρωτοβουλία προσέγγισαν τις φίλες του Κέντρου για ένα ανοιξιάτικο μακιγιάζ!

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη φεύγοντας μου είπε ότι θα συναντήσει φίλες της και ότι ένιωσε πολύ όμορφα, ενώ η Βαρβάρα τόνισε ότι: «Ποια γυναίκα δεν θα αισθανόταν ωραία μετά από μια επαγγελματική περιποίηση;» Αυτή είναι η απολαβή των κοριτσιών του τμήματος αισθητικής και συνεχίζουν το έργο τους με πολύ καλή διάθεση στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης.

Η Πόπη Γεωργιουδάκη ως εθελόντρια του Κέντρου, αποφάσισε να απολαύσει μαζί με τα κορίτσια ένα μακιγιάζ που άλλαξε εντελώς της ψυχολογία της, ενώ ετοιμαζόταν και αυτή να συνοδεύσει κάποιες φίλες του Κέντρου για μια βόλτα στην πόλη. Άλλωστε η Πόπη μάς εξήγησε ότι υπάρχει ήδη μια καθιερωμένη ημέρα που βγαίνουν μαζί για ένα καφέ και συζητάνε τις ιστορίες τους.

Η Ρεβέκκα Γάσπαρη και η Αθηνά Παπαδάκη, ως υπεύθυνες του τμήματος αισθητικής, εξηγούν ότι η ιδέα ξεκίνησε στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης των σπουδαστριών σε τρίτα πρόσωπα, έτσι σκέφτηκαν το Κέντρο Ψυχικής Υγείας ως μια πολύ καλή ιδέα για ένα όμορφο αποτέλεσμα και στην ψυχολογία των κοριτσιών.

Πράγματι, έτσι και έγινε, αφού το πρώτο μακιγιάζ πραγματοποιήθηκε πριν τα Χριστούγεννα και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και χαμόγελα. Οι φίλες του Κέντρου έχουν πλέον εξοικειωθεί με τις σπουδάστριες του τμήματος γνωρίζοντας ότι η δουλειά τους θα έχει ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Η Ιωάννα Τσιχλάκη, νοσηλεύτρια του Κέντρου, δείχνει πολύ ευδιάθετη με τη συγκεκριμένη δράση που ξεκίνησαν από το τμήμα αισθητικής, εφόσον βλέπει πόσο καλό κάνει στην ψυχολογία των κοριτσιών.

Πολύ συχνά οργανώνονται ποικίλες δραστηριότητες στο Κέντρο με διάφορες ενασχολήσεις, όμως, ας μην κρυβόμαστε: το μακιγιάζ είναι μια ξεχωριστή απόλαυση για κάθε γυναίκα

*Φωτορεπορτάζ της Ιωάννας Καψάλη για το Daynight.com.gr

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap