Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Λύσαμε το μυστήριο με τον μοναχικό άντρα της πλατείας! Δείτε ποιος είναι!

Δημοσιεύτηκε

στιςΠεριπλανιέται σε όλο τον κόσμο με το αυτοκίνητό του μέχρι που στάθηκε για λίγες μέρες στο Ρέθυμνο ώστε να απολαύσει την πόλη. Ο Φρίντριχ με καταγωγή από τη Γερμανία, απεχθάνεται το σύστημα, καθώς και την Μέρκελ και τον Σόϊμπλε, έτσι η ζωή τον έφερε στο σημείο να προτιμά να ζήσει έξω από το… «καθεστώς».

Γράφει η Ιωάννα Καψάλη για το Daynight.gr

Προτιμά να ζει ελεύθερος σαν πουλί, ανέφερε ο ίδιος, ενώ σε ό,τι αφορά τα πιστεύω του, δηλώνει κομμουνιστής ενός πολιτικού συστήματος που είχε καθιερωθεί πριν πολλά χρόνια στην Γερμανία. Φροντίζει να κάνει ξεκάθαρα σε όποιον του μιλήσει τα πολιτικά του πιστεύω και μάλιστα, κρατάει μαζί του το σήμα αυτής της κομματικής παράταξης, ώστε να το δείχνει στους ανθρώπους που επικοινωνεί ή το κολλάει σε διάφορα σημεία, όπως σε πινακίδες.

Όλοι όσοι εργάζονται, πληρώνουν σπίτι και λογαριασμούς είναι σκλάβοι του συστήματος, ανέφερε, ενώ μέσα σε αυτό τον λιγοστό χρόνο που απομένει στην καθημερινότητά τους, ξεχνούν πιο σημαντικά πράγματα, όπως είναι η αγάπη και τα πραγματικά θέλω ενός ανθρώπου.

Ο Φρίντριχ είναι 66 χρονών και έχει κάνει κυριολεκτικά το γύρο του κόσμου με το αυτοκίνητό του. Έχει επισκεφθεί την Αλάσκα, την Αμερική, ακόμη και την Αυστραλία οδικώς, ενώ δηλώνει αρκετά δελεασμένος με το Ρέθυμνο, αφού είναι μια μικρή, ήσυχη και ευχάριστη πόλη.

Επιπλέον, ο στόχος του στα ταξίδια του είναι να γνωρίζει και να μιλάει με τον κόσμο για να καταλάβει μια περιοχή. Το πρόβλημά του είναι ότι οι άνθρωποι, όντας σκλάβοι του συστήματος, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν έχουν χρόνο για να μιλήσουν!

Του αρέσει ο τρόπος που ζει, είναι καλλιτέχνης και προτιμά, παρ’ όλο που έχει χρήματα, να τα ξοδεύει σε πιο ξεχωριστές για αυτόν απολαύσεις και όχι σε ξενοδοχεία, όπως εξήγησε, ενώ συνέχισε αναφέροντας ότι μπορεί να βλέπει τα αστέρια κάθε βράδυ και αυτό είναι τεράστια απόλαυση! Ακούει κλασσική μουσική, ενημερώνεται για τα κοινά της χώρας του μέσα από τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και μιλάει άπταιστα αγγλικά ως δεύτερη και διεθνή γλώσσα.

Όπως εξήγησε και ο Φρίντριχ: «ο κόσμος νομίζει ότι δεν έχω λεφτά και μου φέρνει διάφορα δώρα κατά καιρούς. Μου φέρνουν, κουβέρτες, ποτά, ροφήματα και ό,τι μπορείς να φανταστείς». Όλα είναι καλοδεχούμενα για αυτόν, παρ΄όλο που ανέφερε ότι προσέχει τι τρώει και τι πίνει. Δεν του αρέσουν τα junk foods και η Coca – Cola γιατί επιλέγει την υγιεινή ζωή.

Επιπλέον, στην πλατεία βρίσκει άφθονα πορτοκάλια από τα δέντρα, τα οποία αν δεν τα καταναλώσει αυτός πέφτουν στο έδαφος και σαπίζουν, έτσι καθημερινά απολαμβάνει τον χυμό του. «Δεν κάνω κάτι κακό», ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι: «και οι αστυνομικοί που έρχονται καμιά φορά και μου μιλάνε, την δουλειά τους κάνουν, όμως δεν ενοχλώ κανέναν».

Επόμενη στάση για τον Φρίντριχ, ανέφερε ότι θα είναι χωριά του νομού, αφού συνήθως είναι πιο ήρεμα και φιλόξενα από μια πόλη. Σε κάποιο χωριό θεωρεί ότι θα μπορεί να επικοινωνήσει περισσότερο με τους ανθρώπους, αφού συνήθως έχουν περισσότερο χρόνο.

Δείτε φωτογραφίες από την πλατεία 25ης Μαρτίου, όπου μένει αυτό το διάστημα ο Φρίντριχ:

[Best_Wordpress_Gallery id=”168″ gal_title=”Φρίντριχ Γερμανός Ρέθυμνο”]

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap